Προσοχή στους οδηγούς καθώς αντικείμενα εκσφενδονίζονται στους δρόμους ενώ επίφοβα είναι και τα σημεία όπου υπάρχουν ψηλά δέντρα – Ζημιές και σε δρόμους απο τις βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές

Τελευταία ενημέρωση 17:30

Ξεκίνησε από το πρωί στα Χανιά η επέλαση της κακοκαιρίας με ισχυρούς ανέμους και βροχοπτώσεις με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν και τα πρώτα μικροπροβλήματα στους δρόμους.

Δρόμοι σε “ύποπτες” για πλημμυρικά φαινόμενα περιοχές όπως τις Μουρνιές, το Βαμβακόπουλο, την Ξυλοκαμάρα, πλημμύρισαν και δέντρα “υποχώρησαν” από την μανία των ανέμων, σε κεντρικές περιοχές των Χανίων.

Στην οδό Γογονη ένα δέντρο “λύγισε” από τους ανέμους και έπεσε σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, σε όχημα που διήρχετο από το σημεόι.. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για την κοπή και μεταφορά του δέντρου στην άκρη του δρόμου. Επίσης στην οδό Πολυρρηνίας, δέντρο σχεδόν ξεριζώθηκε από τους ανέμους και έπεσε στην άκρη του δρόμου, χωρίς να προκληθούν υλικές ζημιές.

Την ίδια ώρα στην Παπαναστασίαυ και στη Λεωφόρο Σούδας οι πυροσβέστες κλήθηκαν να απομακρύνουν αντικείμενα που είχαν εκσφενδονιστεί στο όδόστρωμα, όπως λαμαρίνες και πινακίδες.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από δρόμους καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και αύριο το απόγευμα, οπότε τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Στο μεταξύ και σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου του Δήμου Πλατανιά προκλήθηκαν προβλήματα απο τις ισχυρές βροχοπτώσεις, όπως διαπίστωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καλαιτζάκης πραγματοποιώντας επίσκεψη σε διάφορες περιοχές.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook