Μπορεί να… χώριζαν αρκετές θέσεις Πλατανιά και Τρίκαλα αλλά το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Τάτσης.

Ο τεχνικός του Πλατανιά μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για το δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλαν με τα τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα, την αντίδραση με τον Εργοτέλη και την αντιμετώπιση του αγώνα απέναντι στα Τρίκαλα, όπου έδειξαν την απαιτούμενη συγκέντρωση μετά το 20′.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Ξεκινάω απ’ το γεγονός ότι παίζαμε ένα παιχνίδι που βάσει της θέσης των δύο ομάδων στη βαθμολογία για πολλούς φαινόταν εύκολο. Δεν ήταν εύκολο. Να ξέρετε ότι όταν παίζεις με μια ομάδα που έχει ανάγκη βαθμούς, μόνο εύκολο δεν είναι. Από τη μεριά μου ήθελα να μεταδώσω στους παίκτες μου ότι δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, κάτι το οποίο αποδείχτηκε στα πρώτα 20 λεπτά από τα οποία δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι. Δεν πατούσαμε καλά στο γήπεδο κι ευτυχώς στη συνέχεια κυριαρχήσαμε, κάνοντας δύο γκολ και θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλα. Το πρώτο ημίχρονο παρόλο που δεν είχαμε τόσο καλή εικόνα, ειδικότερα στα πρώτα 20 λεπτά καταφέραμε να είμαστε μπροστά στο σκορ και στη συνέχεια να φτάσουμε και σ’ ένα δεύτερο γκολ. Μετά το 2-0 είχαμε χώρους και προϋποθέσεις για να κάνουμε κι αλλά γκολ, ίσως χαλαρώσαμε, θα δω και το βίντεο για να έχω μια πιο καλή εικόνα, πάντως, κλείνοντας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έβγαλαν την περασμένη εβδομάδα ένα δύσκολο πρόγραμμα με τρία παιχνίδια συνεχόμενα και ένα από αυτά ήταν σε δύσκολες συνθήκες όπου βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το γυρίσαμε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ένα παιχνίδι που ήθελε προσπάθεια και κατάθεση ψυχής. Γι’ αυτούς, λοιπόν, τους λόγους αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και για το σημερινό παιχνίδι. Από εδώ και πέρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook