Ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων, το οποίο αποτέλεσε σημαντική εμπειρία για την αθλήτρια του ΑΣ Κρήτες Μαρία Κατσούλη και τον προπονητή της Νίκο Καντάρα.

Η νεαρή αθλήτρια αποκλείστηκε από τον 1ο αγώνα από τη Ρωσίδα αθλήτρια, αλλά η συμμετοχή της στη διοργάνωση από μόνη της αποτελεί σημαντική επιτυχία.

Η ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες έχει ως εξής:

Επιστροφή από τα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων με τα χρώματα της Εθνικής για την Μαρία Κατσούλη και τον προπονητή της Καντάρα Νίκο. Η αθλήτρια αποκλείστηκε στον 1ο αγώνα από την Ρωσίδα αθλήτρια, χωρίς να καταφέρει να πιάσει καλή απόδοση λόγω τραυματισμού. Ο προπονητής της δήλωσε: Ακόμα μια αξέχαστη εμπειρία έλαβε τέλος! Συμμετοχή στα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων με τα χρώματα της Εθνικής! Δυστυχώς δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, είχαμε κάποια προβληματάκια που μας ταλαιπωρούσαν καιρό, δεν μπορούσαμε να αποδώσουμε τα αναμενόμενα και έτσι αποκλειστήκαμε στον 1ο γύρο. Αποκομίσαμε όμως τεράστια εμπειρία και μόνο με τη συμμετοχή μας στην τελική φάση! Να υπενθυμίσουμε πως το εισιτήριο για να φτάσει μέχρι εδώ, το πήρε από το προκριματικό διεθνές πρωτάθλημα της Γερμανίας. Είμαστε αρκετά χαρούμενοι όμως, διότι τα υπόλοιπα παιδιά πήγαν αρκετά καλά και φέρανε σημαντικές διακρίσεις κ μετάλλια στην χώρα μας. Εύχομαι για εμάς να είναι η αρχή για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες! Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση. το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ANEK LINES και BLUESTAR FERRIES για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων της αποστολής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook