Στο πλαίσιο φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ, που θα γίνει στον Κλαδισό, ο Δήμος Χανίων θα βραβεύσει τον διεθνή Χανιώτη καλαθοσφαιριστή Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου, θα παρευρεθούν ο πρώην διεθνής άσος του Παναθηναϊκού Γιώργος Καλαϊτζής και άλλοι σημαντικοί άνθρωποι του χώρου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων έχει ως εξής:

Στις 17 Δεκεμβρίου στις 10:30 το πρωί ο Δήμος Χανίων και ο Δήμαρχος Χανίων τιμούν τον διεθνή Χανιώτη καλαθοσφαιριστή Ανδρέα Γλυνιαδάκη, στο πλαίσιο φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ που θα γίνει στο κλειστό Κλαδισού. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρώην διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού Γιώργος Καλαϊτζής και άλλοι σημαντικοί άνθρωποι του μπάσκετ. Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού σκοπός του είναι να μαζευτούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων. Στον αγώνα θα αναμετρηθεί επίλεκτοι ομάδα του Ανδρέα Γλυνιαδάκη με συμπαίκτες από την Α1, και επίλεκτη ομάδα Χανιωτών παικτών. Θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις όπως διαγωνισμούς τριπόντων και επίδειξη του αθλήματος Baskin. Σας περιμένουμε για να τιμήσουμε μια σημαντική αθλητική προσωπικότητα των Χανίων και να στηρίξουμε το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, ειδικά τις Άγιες αυτές Ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται….

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook