Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00 στο Λεκτόριο

Η Λέσχη Φωτογραφίας και Κινηματογράφου Χανίων φιλοξενεί την Αντιγόνη Μεταξάκη και τον Γιώργο Μαραζάκη την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 20.00, στο Λεκτόριο, σε μία παρουσίαση του έργου τους.

Είσοδος ελεύθερη.

O Γιώργος Μαραζάκης γεννήθηκε το 1976 στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου ζει με την σύζυγο και τον γιο τους. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός και εργάζεται για το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Με την φωτογραφία ασχολείται από το 2010. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκθέσεων και έχει διακριθεί με την 2η θέση στο Miami street photography festival του 2015. Το 2018 βρέθηκε στη λίστα των 50 ανερχόμενων ταλέντων του LensCulture. 

Η Αντιγόνη Μεταξάκη γεννήθηκε το 1986 στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε «Ιστορία και Αρχαιολογία» στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και σήμερα εργάζεται ως αρχαιολόγος.

Το φωτογραφικό της ταξίδι ξεκίνησε κατά την διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων, όταν άρχισε να καταγράφει την καθημερινότητα της ζωής της στη Λευκωσία. Το 2005 γίνεται μέλος της φωτογραφικής ομάδας του Πανεπιστημίου Κύπρου και το 2010 παρακολουθεί τα σεμινάρια της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Κρήτης. Το 2015 ξεκινάει να σπουδάζει «Φωτογραφία» στο δημόσιο ΙΕΚ Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook