Δείτε το βίντεο με το «ζωηρό» ζώο

Ο Ning Ning είναι ένας ουρακοτάγκος που ζει στο Safari World Park, έναν διάσημο ζωολογικό κήπο που λειτουργεί από το 1988 στη Μπανγκόνγκ της Ταϊλάνδης.

Ο εν λόγω ουρακοτάγκος πρωταγωνιστεί σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral καθώς τον δείχνει να θωπεύει μια νεαρή κοπέλα που τον έχει πάρει αγκαλιά.

Συγκεκριμένα έχει περάσει το ένα χέρι του στη μέση της κοπέλας και με το άλλο έχει πιάσει το στήθος της και δεν λέει να το αφήσει. Το κρατά σφιχτά και χαμογελά. Η κοπέλα που δείχνει σε αμηχανία, χαμογελά και αυτή, ενώ το ίδιο κάνουν και οι παριστάμενοι που απαθανατίζουν τη στιγμή με κάμερες και κινητά τηλέφωνα.

Αργότερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι του ζωολογικού κήπου επέπληξαν τον Ningk Ning για την απρεπή συμπεριφορά του…

Ο ουρακοτάγκος αποτελεί ένα από τα πιο ευφυή πρωτεύοντα και είναι ικανό στη χρήση περίπλοκων εργαλείων. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι επιθετικό ζώο. Ζει κυρίως μοναχικά αναζητώντας τροφή. Το τρίχωμα του είναι καφέ-κόκκινο, σε αντίθεση με το τυπικό μαύρο τρίχωμα των περισσότερων πιθήκων. Η λέξη «ουρακοτάγκος» προκύπτει από τις μαλαισιανές λέξεις «οράνγκ» που σημαίνει άνθρωπος και «χουτάν» που σημαίνει δέντρο, δάσος. Είναι δηλαδή ο «άνθρωπος των δασών».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook