Χαρούμενες φωνές και χαμόγελα, πλημμύρισαν την τράπεζα Χανίων, σήμερα το πρωί, καθώς τα παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ, στόλισαν το δέντρο της τράπεζας.

Η Συνεταιριστική τράπεζα Χανίων, κάθε χρόνο καλεί ιδρύματα της πόλης προκειμένου να στολίσουν το δέντρο και να πάρουν δώρα από τον Άγιο Βασίλη.  

Ο αναπληρωτής διευθυντής του κεντρικού καταστήματος στα Χανιά, Μανώλης Κορωνιωτάκης, τόνισε ότι “για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχουμε την μεγάλη χαρά και συγκίνηση να δεχόμαστε τα παιδιά του ΚΗΦΑΑΜΕΑ στον χώρο μας.

Ο στολισμός ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου, ακόμα και στον εργασιακό χώρο μίας τράπεζας, αποκτά ξεχωριστό χρώμα και νόημα με τον τρόπο αυτό”. 

Η κοινωνική λειτουργός του ΚΗΦΑΑΜΕΑ, Δήμητρα Μηνά, ανέφερε ότι “η τράπεζα Χανίων, έδωσε μία χορηγία η οποία είναι πολύτιμη και θα χρησιμοποιηθεί για το καινούριο κτίριο, το οποίο θα είναι έτοιμο μέσα στο 2019. Θα μπορούμε να φιλοξενήσουμε επιπλέον 30 παιδιά, καθώς αυτή τη στιγμή φιλοξενούμε 20 παιδιά, ενώ θα μπορούμε  να κάνουμε περισσότερες δράσεις και δραστηριότητες.

Το κτίριο είναι υπό ανέγερση εδώ και πολλά χρόνια, διότι περιμέναμε να ενταχθούμε στο ΕΣΠΑ, κάτι που δεν το καταφέραμε αλλά με τις δωρεές του κόσμου θα υλοποιήσουμε τα σχέδια μας”. 

Εκ μέρους των παιδιών του ΚΗΦΑΑΜΕΑ, μίλησε ο Δημήτρης, ο οποίος ευχαρίστησε την τράπεζα Χανίων, για τα υπέροχα δώρα, την ευκαιρία που έδωσε στα παιδιά να πάνε βόλτα και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook