Δείτε τις φωτογραφίες από ένα υπέροχο σκηνικό

Οι πέτρινοι γίγαντες του θεσσαλικού κάμπου είναι εντυπωσιακοί όλες τις εποχές του χρόνου. Γιατί, κάθε εποχή έχει να προσθέσει σε αυτό το εντυπωσιακό και μοναδικό φαινόμενο των βράχων των Μετεώρων, τη δική της πινελιά σε ένα σκηνικό, που πάντα «κόβει» την ανάσα.

Τον χειμώνα, το σκηνικό είναι εντυπωσιακό, που έρχεται να δέσει αρμονικά και να δώσει μία άγρια ομορφιά, σε αυτό το σχεδόν απόκοσμο φαινόμενο. Άλλωστε, πρόκειται για ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο και τόσο μεγαλοπρεπές σε όγκο και μορφή.

Τα Μετέωρα είναι βράχοι θεόρατοι, απόκρημνοι, γυμνοί από κάθε βλάστηση, διατηρώντας την όψη του αλλόκοτου. Που έρχεται σε αντίθεση και συνάμα σε αρμονία, με τις Μονές, που στέκονται σαν στεφάνι πάνω στους επιβλητικούς αυτούς βράχους, προσδίδοντάς τους μία Θεία μορφή.

Στα πόδια των βράχων των Μετεώρων απλώνεται το γραφικό Καστράκι και η Καλαμπάκα, ενώ το τοπίο που περιβάλλει την περιοχή είναι μοναδικής ομορφιάς. Ειδικά, τώρα τον χειμώνα τα χρυσοκίτρινα χρώματα της φύσης δημιουργούν μοναδικές εικόνες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook