Βιντεοσκοπήθηκε την ώρα που έκανε ντουζ από υπάλληλο, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να την εκβιάσει.

Αγωγή 100 εκατ. δολαρίων κατά της ιδιοκτήτριας των Hampton Inn and Suites, Hilton, κατέθεσε τουρίστρια η οποία, όπως ισχυρίζεται, κατά τη διαμονή της στο ξενοδοχείο της αλυσίδας στο Downtown Albany της Νέας Υόρκης, βιντεοσκοπήθηκε την ώρα που έκανε ντουζ από υπάλληλο, ο οποίος στη συνέχεια προσπάθησε να την εκβιάσει.

Εκπρόσωπος του ξενοδοχείου δήλωσε σοκαρισμένος και έκπληκτος για τους ισχυρισμούς της Jane Doe, και, όπως τόνισε, δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία μυστικής βιοντεοσκόπησης.Σύμφωνα με την τουρίστρια, το περιστατικό έγινε το 2015 και αντιλήφθηκε την ύπαρξη του βίντεο το Σεπτέμβριο του 2018, έπειτα από εκβιαστικό email που έλαβε από τον δράστη.

Το email περιλάμβανε έναν σύνδεσμο που οδηγούσε σε μια ιστοσελίδα πορνό, όπου είχε ανέβει το εν λόγω βίντεο, αναγράφοντας το πλήρες όνομα της γυναίκας.Την επόμενη ημέρα, ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο απείλησε να το δημοσιοποιήσει και σε άλλες ιστοσελίδες και σε γνωστά της πρόσωπα εάν δεν έστελνε η ίδια νέο «ιδιωτικό βίντεο».

Ο ίδιος ανέβασε το βίντεο και σε άλλες ιστοσελίδες, καθώς δεν πήρε απάντηση, και στη συνέχεια το ταχυδρόμησε σε φίλους, μέλης της οικογένειας και συνεργάτες της.

Στη συνέχεια της ζητήθηκε να καταβάλλει χιλιάδες δολάρια σε bitcoin, προκειμένου να κατέβουν τα βίντεο από το διαδίκτυο.Η διεύθυνση του ξενοδοχείου δήλωσε οτι από τη λήψη του βίντεο, το ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί εκτενώς και δεν έχει εντοπιστεί εξοπλισμός βιντεοσκόπησης.

Πηγή: tornosnews.gr