Δείτε φωτογραφίες με τις εστεμμένες

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 39ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς με την όμορφη Χανιώτισσα Μαριάννα Περατσάκη να κατακτά το τίτλο της Miss Κρήτη για το 2018!

Τον τίτλο της Α΄ Αναπληρωματικής κατέκτησε η Χρυσοβαλάντω Δρουβαλάκη επίσης από τα Χανιά.


Β΄Αναπληρωματική αναδείχτηκε η Ζέτα Μαρκογιαννάκη από το Ηράκλειο ενώ Miss Κρήτη Γιανγκ για το 2018 εξελέγει η δεκαεξάχρονη Αγγελική Φαρίνα από το Ρέθυμνο. Για ακόμη μια χρονιά το κοινό συμμετείχε ενεργά στο διαγωνισμό αφού μπορούσε να ψηφίσει την αγαπημένη του φιναλίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτη στην διαδικασία της ψηφοφορίας αναδείχθηκε η Αφροδίτη Σπαντιδάκη χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει έναν από τους τίτλους.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οικοδέσποινα της μεγάλης βραδιάς η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV, ήταν η Ioanna Maleskou!


Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 13 κοπέλες από όλη την Κρήτη οι οποίες έπειτα από την πολύμηνη προετοιμασία τους έδωσαν εχθές τον καλύτερο τους εαυτό διεκδικώντας τους επίζηλους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2018, σε μια λαμπερή βραδιά που τα είχε όλα!

Στην σκηνή του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς ανέβηκε ο περσινός νικητής του μουσικού διαγωνισμού “The Voice” Γιώργος Ζιώρης και η ταλαντούχα Άννα Καμαρινού διασκεδάζοντας το κοινό αλλά και τους τηλεθεατές.