Την έριξαν στη θάλασσα και γύρισαν σπίτι να καθαρίσουν – Στην απολογία του 19χρονου φαίνεται πως το θύμα εξαναγκάστηκε σε πράξεις χωρίς τη θέληση του

Σε επίσημες ανακοινώσεις στον Τύπο προχώρησε σήμερα το Λιμενικό Σώμα αναφορικά με την εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο της Ρόδου. 

Ο Υποναύαρχος του Λιμενικού Σώματος και Διευθυντής Ασφάλειας και αστυνόμευσης, κ. Ιωάννης Αργυριου, ο πλοίαρχος και Διευθυντής Ασφαλείας και προστασίας θαλάσσιων συνόρων Ιωάννης Τζαμουράνης και ο πλοίαρχος και Εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού Σώματος Νίκος Λαγκαδιανός διευκρίνισαν πως το πτώμα της φοιτήτριας δεν βρέθηκε δεμένο στα πόδια όπως ανάφερε χθες ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας αλλά δέθηκε στη συνέχεια από ειδικά εκπαιδευμένους δύτες προκειμένου να ανασυρθεί η σορός. 

Ακόμη έγινε σαφές πως στην απολογία του 19χρονου φαίνεται πως το θύμα εξαναγκάστηκε σε πράξεις χωρίς τη θέληση του, ανέφερε ο πλοίαρχος και Διευθυντής Ασφαλείας και προστασίας θαλάσσιων συνόρων Ιωάννης Τζαμουράνης. 

Οι δράστες «έριξαν την κοπέλα στη θάλασσα, γύρισαν σπίτι καθάρισαν, πήγαν ξανά στο σημείο πέταξαν κάποια αντικείμενα και επέστρεψαν πάλι πίσω», όπως αναφέρθηκε. 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις έχουν βρεθεί ρούχα και αλλά αντικείμενα τα οποία εξετάζονται στα εργαστήρια των εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛΑΣ. Μάλιστα βρέθηκαν και κηλίδες αίματος στους χώρους της οικείας και πρόκειται να εξεταστούν. Σύμφωνα με το λιμενικό έχουν κατασχεθεί δυο υπολογιστές και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ  το τηλέφωνο της άτυχης  Ελένης, δεν έχει βρεθεί.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook