Σάλος με κορυφαίους παίκτες της Άρσεναλ – Συμμετέχουν σε πάρτι με ναρκωτικά, ποτά και 70 γυναίκες

Η σκανδαλοθηρική “Sun” φέρνει μεγάλα προβλήματα στην Άρσεναλ αφού κυκλοφόρησε ένα video με επτά “κανονιέρηδες”, οι οποίοι κάνουν χρήση ​«hippy crack», το γνωστό και ως αέριο γέλιου, συνδυάζοντάς το με πανάκριβες σαμπάνιες και βότκα και παρέα με 70 γυναίκες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αλλά και το βίντεο που κυκλοφόρησε πρόκειται για τους Λακαζέτ, Μιχιταριάν, Γκεντουζί, Μουστάφι, Ομπαμεγιάνγκ, Κολάσινατς και Οζίλ. Μάλιστα, Οζίλ και Γκεντουζί έφτασαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ενώ καταρρέουν στους δερμάτινους καναπέδες.

Όσο για τον λογαριασμό που έκαναν, οι επτά ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ φέρονται να έδωσαν 34.000 ευρώ για το ξέφρενο γλέντι τους.

Το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση στην Αγγλία, καθώς το ρεπορτάζ της “Sun” παίζουν και τα άλλα μεγάλα βρετανικά Μέσα όπως η Daily Mail που σημειώνει ότι το “αέριο γέλιου” απαγορεύεται να πωλείται σε παιδιά κάτω των 18 ετών και έχει στοιχίσει τη ζωή σε 17 ανθρώπους από το 2006 μέχρι το 2012.

Μετά τις αποκαλύψεις η Άρσεναλ έχει δεσμευθεί να εγκαλέσει τους παίκτες για τη συμπεριφορά τους. Εκπρόσωπος της ομάδας υπογράμμισε ότι οι παίκτες θα λογοδοτήσουν γι’ αυτό που έγινε και θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην ομάδα τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook