Την δύναμη που βρίσκεται στην διαφορά και όχι στην ομοιότητα, εξήρε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,  κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  που έγινε σήμερα (7/12) στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγίου Νικολάου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ.

Σε μια λιτή τελετή τόσο οι υπεύθυνοι του Εργαστηρίου, όσο και οι παριστάμενοι – μεταξύ των οποίων οι μαθητές που φοιτούν σ΄αυτό, αλλά και μαθητές του ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου που φιλοξενήθηκαν στην γιορτή  –  ενημερώθηκαν για τις δράσεις  της δομής που ώς  στόχο έχουν την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εκπαιδευόμενων που φιλοξενεί τα τελευταία 16 χρόνια, παρακολούθησαν ειδικό αφιέρωμα για τα ΑμεΑ, ενώ γεύτηκαν τα εδέσματα που ετοίμασε το τμήμα Mαγειρικής.

Στους χώρους αυτούς – όπως εξάλλου τόνισε ο κ. Ζερβός-  επιτελείται πολύ σημαντικό έργο, το οποίο στηρίζουμε, θεωρώντας ότι η επαγγελματική κατάρτιση αποτελεί κλίμακα σταθερή για τα παιδιά που καλούνται μέσω της εκπαιδευτικής διαδικασίας ν΄αποκτήσουν, δεξιότητες και εφόδια που θα τους χρησιμεύσουν στην πορεία της ζωής τους.

Ο ίδιος συνεχάρη το εκπαιδευτικό προσωπικό, την Δ/νση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και ευχήθηκε σε όλους Καλές γιορτές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, η αντιδήμαρχος κ. Δ. Καρνιαδάκη, η Δ/ντρια του Ε.Ε.Ε.Κ κ. Ρ. Οικονόμου, ο προιστάμενος της Β/θμιας εκπαίδευσης Ν.Λασιθίου κ. Β. Αιβαλιώτης, ο τ. Δ/ντης κ. Κ. Καλύβας, μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook