Δεν πρόκειται για ένα καινούριο πρόβλημα, είναι όμως κάτι που απασχολεί μεγάλο μέρος του Δήμου Ιεράπετρας και αφορά τις επιθέσεις συνήθως σκύλων οι οποίοι καταφέρνουν και μπαίνουν μέσα σε χώρους που βρίσκονται σταυλισμένα ζώα, πνίγοντάς τα.

Μετά την περίπτωση της οικογένειας στα Κρεμαστά που για πολλοστή φορά είχε μεγάλες απώλειες στα ζώα της, στο Ράδιο Λασίθι έγιναν πολλά τηλέφωνα παραπόνων είτε από ανθρώπους στους οποίους έτυχαν ανάλογα περιστατικά, είτε κι από άλλους που νιώθουν απροστάτευτοι.

Στα Δυτικά της Ιεράπετρας από τους Ποτάμους μέχρι και την περιοχή Αράπη Σκάλα, μέσα σε μια εβδομάδα μας έγιναν γνωστά δύο περιστατικά όπου συνολικά 11 ζώα, 10 πρόβατα και 1 κατσίκα βρέθηκαν πνιγμένα αφήνοντας τους ιδιοκτήτες τους σε απόγνωση.

Την περασμένη εβδομάδα η μια επίθεση έγινε στου Αράπη Σκάλα με αποτέλεσμα 5 πρόβατα να βρεθούν νεκρά, ενώ πριν από δύο βράδια στους Ποτάμους έγινε κάτι ανάλογο, και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες 5 πρόβατα ετοιμόγεννα και 1 κατσίκα επίσης ετοιμόγεννη βρέθηκαν πνιγμένα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook