Αντιμέτωπες με Πειθαρχικές διώξεις φαίνεται πως είναι οι ομάδες του ΟΦΗ και του ΠΑΣ Γιάννινα για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα αναμένονται να ασκηθούν πειθαρχικές διώξεις και στις δύο ομάδες για περσινά παιχνίδια με την Ηλιούπολη για τα οποία οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς που εξετάζουν την υπόθεση θεωρούν ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι χειραγωγημένα.

Συνολικά σήμερα αναμένεται να ασκηθούν πειθαρχικές διώξεις σε 15 ομάδες και τους προέδρους τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι περισσότερες θα αφορούν ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League.

Πειθαρχική δίωξη αναμένεται να ανακοινωθεί και στον Αστέρα Τρίπολης, αν όχι σήμερα τότε στον τρίτο κύκλο των διώξεων.

Στον ΟΦΗ πάντως από την πρώτη στιγμή που το όνομα της ομάδας ενεπλάκη στα «στημένα» για το ματς με την Ηλιούπολη στο οποίο η κρητική ομάδα κέρδισε με 2-1 τονίζουν ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» και επισημαίνουν ότι η ομάδα δεν έχει καμία εμπλοκή σε αυτή την υπόθεση.

Κατατέθηκε η αίτηση ανακοπής

Στο μεταξύ από την νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΟΦΗ κατατέθηκε σήμερα η αίτηση ανακοπής και ασφαλιστικών μέτρων κατά της κίνησης των αδερφών Βατσινά που κατέθεσαν επιστολή στην Σούπερ Λίγκα ζητώντας την κατάσχεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που είναι να πάρει η κρητική ΠΑΕ από την «Nova».

Οι αδερφοί Βατσινά μέσω αυτής της κίνησης τους απαιτούν την άμεση εξόφληση του ποσού των 749.000 ευρώ που αντιστοιχεί στο ποσό που ορίστηκε στο συμφωνητικό που υπεγράφη με τον τότε πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννη Κουράκη για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών που κατείχαν τα αδέρφια Βατσινά.

Η απόφαση για την κίνηση της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ αναμένεται να βγει μέχρι το τέλος της εβδομάδας και από αυτή θα εξαρτηθεί το αν μπορεί η ΠΑΕ ΟΦΗ να αποτρέψει το μπλοκάρισμα των τηλεοπτικών από τους αδερφούς Βατσινά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook