Η Μίσα από τα Χανιά που έψαχνε για ναρκωτικά ενώ το πλοίο ήταν στον Αθερινόλακκο έπεσε σε αμπάρι από ύψος 11 μέτρων!

Στο λιμάνι του Ηρακλείου συνεχίζονται οι έρευνες στα κοντέινερ του ύποπτου πλοίου OLA, υπό Σημαία Συρίας , το οποίο αρχικά είχε οδηγηθεί στο λιμάνι του Αθερινόλακκου.

Εκεί και στην διάρκεια των πρώτων ελέγχων που έγιναν με την συνδρομή της Μίσα, του σκύλου του Λιμενικού από Χανιά, που είναι ειδικός στην ανίχνευση ναρκωτικών, συνέβη ένα ατύχημα που έβαλε όλους σε μεγάλη αγωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκύλος  έπεσε μέσα σε ένα αμπάρι του πλοίου από ύψος 11 μέτρων. Άμεσα μεταφέρθηκε για εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως υπέστη κατάγματα στα πόδια του. 

Η Μίσα είναι ένα πανέξυπνο λαγωνικό  ράτσας «Μαλινουά» και αποτελεί  το “Α και το Ω” του λιμενικού σώματος στην Κρήτη, με τις επιτυχίες της στα 4,5 χρόνια να μετρούνται σε εκατοντάδες δικογραφίες.

Το Flashnews.gr είχε παρουσιάσει ειδικό αφιέρωμα στην Μίσα, ο τραυματισμός της οποίας αφήνει το Λιμενικό Σώμα στην Κρήτη, προσωρινά, χωρίς υπηρεσιακό σκύλο, ενώ προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες στο ύποπτο πλοίο, αναμένεται να έρθει στην Κρήτη σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών απο άλλη λιμενική αρχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook