Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου των Περιβολίων, μετά το 1-1 ανάμεσα σε ΑΟΧ/Κισσαμικό και Απόλλωνα Λάρισας. 

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΧ/Κισσαμικού, Αλέκου Βοσνιάδη, έχουν ως εξής: «Σε ένα κλειστό ματς με λίγες φάσεις, με δύο ομάδες να κοιτάνε να εξασφαλίσουν πρώτα το “μηδέν” στην άμυνά τους, δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, που είχαμε πει να την αποφύγουμε, λόγω των καλών εκτελέσεων που έχει ο αντίπαλος με τον συγκεκριμένο παίκτη. Δυστυχώς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν είχαμε ξεκινήσει και καλά, δεν ήμασταν ήρεμοι. Προσπαθήσαμε μετά να βρούμε κι εμείς τις δικές μας φάσεις και ευτυχήσαμε στην τελευταία φάση του ημιχρόνου να ισοφαρίσουμε. 

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει προς τα εκεί, στις λίγες φάσεις. Οι αντίπαλοι πάλι πρόσεχαν τους πίσω χώρους τους. Είχαμε προβλήματα και αλλάξαμε πράγματα μέσα με τις αναγκαστικές αλλαγές και είχαμε παίκτες και μέσα στο γήπεδο με πολλά προβλήματα, και τον Κάσσο και τον Κουσκουνά και ήμασταν πάντα με την απόφαση να κάνουμε ή να μην κάνουμε την αλλαγή, ενώ ήρθε και η αναγκαστική αλλαγή του Σελινιωτάκη. Στο τελευταίο τέταρτο πιέσαμε, προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα στην περιοχή. Μία καλή τελική θα μπορούσε να μας δημιουργήσει περισσότερα πράγματα, δυστυχώς δεν ήρθαν αυτές οι φάσεις και δεν ήρθε και η φάση του Κάσσου να βρει εστία στο τελείωμα του παιχνιδιού. Ενας πόντος που μετράει. Εδώ που είμαστε όταν δεν μπορείς να κερδίσεις παιχνίδια πραγματικά πρέπει να πάρεις τον έναν πόντο. Συνεχίζουμε ήρεμα, συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Βλέπετε ότι με τα αποτελέσματα το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για την επάνω θέση και για την κάτω. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, είναι ένα γκρουπ ομάδων, που αν δεν πάρεις αποτελέσματα… Φανταστείτε ότι εμείς πήραμε 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. Αν δεν πάρεις αποτελέσματα πού μπορείς να βρεθείς… Στόχος μας είναι να πάρουμε τα αποτελέσματα, να “κλειδώσουμε” ξεκάθαρα τη δεκάδα και από εκεί και μετά να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Ηρεμα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο δημιουργός του γκολ της ισοφάρισης, Αλέξανδρος Αρναρέλλης, δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ημασταν καθ’ όλη τη διάρκεια συγκεντρωμένοι στον στόχο. Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε αντίπαλοι σήμερα με μία καλή ομάδα. Κρατάμε τον πόντο, όπως είπε και ο κόουτς, και με σοβαρότητα να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά, διότι δεν έχουμε την ευχέρεια να χάσουμε πόντους πουθενά. Οπότε κοιτάμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, να πετύχουμε τον στόχο μας όσο πιο γρήγορα γίνεται και από εκεί και πέρα με ηρεμία να διαχειριστούμε το κάθε παιχνίδι».

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Γιάννης Μπελά, είπε τα εξής: «Είμαστε χαρούμενοι με την ισοπαλία που πήραμε σήμερα. Ξέραμε ότι ο ΑΟΧ-Κισσαμικός είναι από τις καλές ομάδες που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό το έχει αποδείξει στα τελευταία πέντε παιχνίδια και φαίνεται από τη βαθμολογική θέση και τα αποτελέσματα που έχει φέρει εντός και εκτός έδρας. Καταφέραμε να προηγηθούμε με το γκολ του Μπραμπίγια και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού κατά διαστήματα και μπορούσαμε να σκοράρουμε και με την ευκαιρία του Πολέτο. Αλλά και ο ΑΟΧ-Κισσαμικός θα μπορούσε να μας βάλει και άλλο γκολ. Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε ένα “Χ” απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ καλή και σε μία έδρα που είναι δύσκολο να περάσεις από εδώ με αυτή την ομάδα και τον τρόπο που παίζει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Συνεχίζουμε να είμαστε δεύτεροι και έχουμε δύο παιχνίδια εντός έδρας, για τα οποία θα προετοιμαστούμε ώστε να μην έχουμε απώλειες βαθμών και να παραμείνουμε εκεί που είμαστε».

Ο αμυντικός του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Κοντοές, δήλωσε τα εξής: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Ηταν ένα πολύ δυνατό ματς σήμερα. Καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε για πολύ το σκορ και ισοφαριστήκαμε. Από εκεί και πέρα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε καμία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τον βαθμό αυτόν θα τον χαρακτήριζα χρυσό, μέσα σε αυτή την έδρα με μία πολύ καλή ομάδα. Θα συνεχίσουμε στους τελικούς που έχουμε, γιατί κάθε παιχνίδι είναι τελικός, προκειμένου να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, που αυτή τη στιγμή είναι η 2η θέση. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΟΧ-Κισσαμικού για τη φιλοξενία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook