Με μεγάλη επιτυχία, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο της Ενορίας Αγίου Στυλιανού, στο Δειλινό.

Η γιορτή περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς, παιχνίδια με τον Άγιο Βασίλη για τα παιδιά και πολλές εκπλήξεις. Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης. Το γεγονός ότι μαζεύτηκαν σήμερα εδώ τόσοι άνθρωποι, οικογένειες με παιδιά, για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα όλοι μαζί, είναι πολύ σημαντικό και ενισχύει την κοινωνική συνοχή της συνοικίας σας. Ο Δήμος Ηρακλείου θα στηρίζει πάντα τέτοιες, ωραίες προσπάθειες».

Ακολούθησε η φωταγώγηση του περιβάλλοντα χώρου του πνευματικού κέντρου, η οποία συνοδεύτηκε από ένα εντυπωσιακό θέαμα με πυροτεχνήματα. Εν συνεχεία, η εξαιρετική νεανική χορωδία του Δήμου Ηρακλείου υπό την Διεύθυνση του Ιωάννη Ιδομενέως και με την συνοδεία του Εμμανουήλ Κόκκινου στο πιάνο, τραγούδησε χριστουγεννιάτικους ύμνους. Εκτός του Δημάρχου και του Αρχιεπισκόπου, παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Καναβάκη, Στέλα Αρχοντάκη, Κώστας Βαρδαβάς, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Μαρίνος Παττακός και Νίκος Φακουρέλης, ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Γιάννης Ξυλούρης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ Γιώργος Τσαγκαράκης, η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Μαρία Κασσωτάκη, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ευγενία Στυλιανού κ.ά.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν το 3o Δημοτικό Διαμέρισμα Ηρακλείου σε συνεργασία με την Ενορία του Αγίου Στυλιανού Δειλινού Ηρακλείου και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 9ου Γυμνασίου και 33ου Δημοτικού Σχολείου, του Αθλητικού Σωματείου ΠΑΟ Δειλινών, του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Άγιος Ραφαήλ», του Επιστημονικού Σωματείου «Εταιρεία Logistics Κρήτης», και της εθελοντικής ομάδας αλληλεγγύης «Κίτρινη Αποστολή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook