Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε ότι βρίσκεται ο Απόστολος Παπαστάμος, στο Γκραν Πρι Χριστουγέννων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 8-9 Δεκεμβρίου στο Καρπενήσι.

Ο πρωταθλητής του ΝΟΧ πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 100μ. μικτή με επίδοση 56.61.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ για το ρεκόρ του αλλά και την παρουσία των προαγωνιστικών στους διασυλλογικούς αγώνες του Τρίτωνα έχει ως εξής:

Σε μια πολύ καλή κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται ο Απόστολος Παπαστάμος, ο οποίος συμμετείχε με επιτυχία στο Γκραν Πρι Χριστουγέννων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 8-9 Δεκεμβρίου στο Καρπενήσι.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σημείωσε ατομικό ρεκόρ στα 100μ. μικτή, με επίδοση 56.61. Ακόμα συμμετείχε στα 200 και 400μ. μικτή, σημειώνοντας χρόνους 2:03.79 και 4:23.27 αντίστοιχα. Συνολικά, απέσπασε δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο (στα 200μ. μικτή).

Μαζί με τον Παπαστάμο, βρέθηκε στο Καρπενήσι ο προπονητής του στον Ναυτικό Ομιλο, Κώστας Τζιλιβάκης.

Με επιτυχία έλαβε μέρος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων στους διασυλλογικούς αγώνες κολύμβησης που διοργάνωσε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου ο Τρίτωνας.

Την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου αποτέλεσαν 48 παιδιά, 18 αγόρια και 30 κορίτσια, ηλικίας 10 και 11 ετών, πραγματοποιώντας την πρώτη αγωνιστική δράση γι’ αυτή τη χρονιά. Οι επιδόσεις τους κρίνονται ως αρκετά καλές, αφήνοντας ικανοποιημένους τους προπονητές τους, Αποστόλη Γεωργιάδη και Αντώνη Καλογεράκη.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές σε αγόρια και κορίτσια ήταν οι εξής:

• Αβερκάκης, Ανδρεαδάκης, Αντωνογιαννάκης, Βιζυράκης, Δεληογλάνης, Ηλιάκης, Θωμάκης, Κοκκίνης, Κονταξάκης, Μαραβέλιας, Μπιλιανίδης, Μπινάκης, Νικολάου, Ξανθόπουλος, Παναγκάσοβ, Στεφανουδάκης, Φρέρης, Χατζάκης.

• Αμανατίδου, Αρετάκη, Βαζάκα, Βαονάκη, Βαρυπατάκη, Βράπι, Γερωνυμάκη, Γεωργιάδη, Ευαγγέλου, Ηλιάκη, Ιωαννίδου, Κανδανολέων, Κοκονά, Κυριακουλάκη, Λιονάκη, Μαθιουλάκη, Μανάκου, Μαραγκουδάκη, Μαργιολάκη, Μαρνελάκη, Μετζιδάκη, Νικηφοράκη, Νίκου, Παραδά, Πιτσιτάκη, Πυροβολάκη, Σεργάκη, Σπανουδάκη, Στραβοπόδη, Συννεφάκη.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΧ

Επόμενη συμμετοχή για τα προαγωνιστικά του ΝΟΧ είναι την προσεχή Κυριακή 16 του μήνα, στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook