Στο ηχητικό ντοκουμέντο ακούγεται ο 21χρονος να προσεγγίζει την μια πρώην σύντροφο του 19χρονου συγκατηγορουμένου του

Νέα στοιχεία και καταγγελίες για το παρελθόν του 21χρονου κατηγορουμένου στη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από ένα ηχητικό ντοκουμέντο που  αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσε να προσεγγίσει κοπέλες. Στο ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ακούγεται ο 21χρονος να προσεγγίζει την μια πρώην σύντροφο του 19χρονου συγκατηγορουμένου του.

Η ίδια κοπέλα, μιλά, ακόμη και για τον οξύθυμο χαρακτήρα του 19χρονου πρώην συντρόφου της: «Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη παλιά κοπέλα, επειδή τον πείραζε και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο», λέει μεταξύ άλλων η κοπέλα που είχε σχέση με τον 19χρονο. 

«Να πληρώσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης»

«Πρέπει όσοι έχουν εμπλακεί στη δολοφονία της κόρης μου αλλά και σε άλλες περιπτώσεις κακοποίησης να αποκαλυφθούν και να πληρώσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης», λέει στο OPEN TV ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας. Παράλληλα, τονίζει ότι η κόρη του αντιστάθηκε και γι’ αυτό πλήρωσε με τη ζωή της. «Είχε το σθένος και το θάρρος γι’ αυτό και της βγάζω το καπέλο εκεί ψηλά πού βρίσκεται. Είχε το σθένος να πει “εγώ κάποια στιγμή θα σας καταδώσω στον πατέρα μου και θα έρθει κάποια στιγμή να σας βρει. Αυτό τους εξόργισε αυτούς τους -να μην πω- ανθρώπους».

Την ίδια στιγμή, οι κατηγορούμενοι συνεχίζουν να αλληλοκατηγορούνται. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 21χρονος αναφέρει: «Τα λόγια που του είπε σε εμένα προκάλεσαν χαμόγελα αλλά σε εκείνον οργή. Τη χτύπησε και η Ελένη Τοπαλούδη σωριάστηκε στο πάτωμα. Εγώ του είπα να ειδοποιήσω ασθενοφόρο αλλά εκείνος μου είπε να μην τολμήσω. Με απείλησε πως αν μιλούσα θα έβαζε συγγενείς του να με καθαρίσουν». 

Από την πλευρά του ο 19χρονος λέει: «Ο φίλος μου την χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι». 

Συγκλονίζει η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας

Ξέσπασε κατά των δύο δραστών η μητέρα της 21χρονης Ελένης Κούλα Αρμουτίδου Τοπαλούδη λέγοντας: «Να πληρώσουν, να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η κυρία Τοπαλούδη.

«Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου» ανέφερε και πρόσθεσε: «Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι».

«Ήταν παιδί με στόχους, είχε όνειρα, όνειρα αυτό το κορίτσι, όνειρα για τη ζωή και αυτά τα δύο τέρατα να κόψουν τα όνειρά της… Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται; Η κοινωνία όλη τους χλευάζει. Η αγάπη μου, το σπλάχνο μου, η συντροφιά μου ό,τι πιο πολύτιμο, πιο όμορφο ήταν η Ελένη… Δεν της στέρησα τίποτα» σημείωσε.

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο… Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψύχη μου τα όνειρα μου… Πονάει και τσουρουφλίζει η απώλεια της Ελένης μια κοπέλα 1,82 του στίβου μπάσκετ, αλλά ήταν δυο παλικαράδες και ψευτόμαγκες της Ρόδου» συνέχισε η κυρία Τοπαλούδη

Το ιδιόχειρο σημείωμα του 21χρονου

«Το παιδί είναι συγκλονισμένο και μετανιωμένο και ζητάει συγγνώμη που δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον συγκρατούμενό του να προβεί στις πράξεις που του καταλογίζουν» τόνισε ο πατέρας του 21χρονου.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο γιος του, του παρέδωσε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, που δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω το μοιραίο. Μακάρι να γύρναγα τον χρόνο πίσω και να έπραττα διαφορετικά, όμως φοβήθηκα την βιαιότητα του συγκρατούμενού μου».

Για τις πρώτες λέξεις του γιου του: «Στην κουβέντα που είχε με τη μάνα του, της είπε δεν έχω καμία σχέση. Δεν είμαι ο αυτουργός». Για το τι είπε στον ίδιο: «Ηταν χάλια ήταν το παιδί. Δεν είμαι αυτός που χτύπησε την κοπέλα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook