Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε στις φυλακές του Αυλώνα όπου κρατείται, ο 19χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε στη Ρόδο την Ελένη Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 συγκρατούμενοί του, τού επιτέθηκαν ύστερα από λεκτική αντιπαράθεση που κατέληξε σε ξυλοδαρμό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. 

Αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες και έπειτα στον Ευαγγελισμό. Έπειτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πήρε εξιτήριο. 

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η διοίκηση των φυλακών και τα αρμόδια υπουργεία έχουν διατάξει ΕΔΕ για να διαπιστωθεί πώς οι κρατούμενοι κατάφεραν να παραβιάσουν το κελί του 19χρονου και να εισέλθουν μέσα για να τον ξυλοφορτώσουν.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της νεαρής φοιτήτριαςαλλά και το παρελθόν των κατηγορούμενων στη φρικιαστική υπόθεση, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο, που παρουσίασε ο ANT1 και στο οποίο αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο ο 21χρονος Ροδίτης προσπαθούσε να προσεγγίσει κοπέλες σοκάρει. 

Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο, η Ελένη δεν ήταν η μόνη που προσπάθησε να «παγιδέψει» ο 21χρονος. Ο κατηγορούμενος ήταν ιδιαίτερα επίμονος και ήθελε να κλείσει «εδώ και τώρα» ραντεβού με τις ανυποψίαστες κοπέλες. 

«Τι κάνεις; Πού είσαι; Μ** με λένε, με ξέρεις. Μόνη είσαι;», ακούγεται να λέει στη νεαρή κοπέλα. Όταν αυτή αρνείται να τον συναντήσει, εκείνος την ξαναπαίρνει τηλέφωνο και της λέει και πάλι να συναντηθούν. Εκείνη του απαντά ότι δεν θέλει και ο 21χρονος της λέει σχεδόν θυμωμένα: «Εγώ θέλω»!

Δείτε τι είπε ένας από τους κρατουμένους που επιτέθηκαν στον 19χρονο

Εντωμεταξύ συγκλονιστικές είναι και οι αποκαλύψεις που κάνει πρώην σύντροφος για τον 19χρονο Αλβανό, τον άλλο κατηγορούμενο της αποτρόπαιας δολοφονία.

Η κοπέλα κάνει λόγο έναν οξύθυμο νεαρό:

«Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη παλιά κοπέλα, επειδή τον πείραζε και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο», λέει μεταξύ άλλων η κοπέλα που είχε σχέση με τον 19χρονο.

«Δεν τη σκότωσα εγώ»
Στην απολογία του, ωστόσο, την οποία έδωσε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, ο 21χρονος «δείχνει» τον 19χρονο για τη δολοφονία της φοιτήτριας, υποστηρίζοντας πως ο συγκατηγορούμενός του ψεύδεται ασυστόλως και πως ο Αλβανός περιγράφει τις πράξεις του ως δικές του.

Μάλιστα, περιγράφοντας τι συνέβη στο μοιραίο σπίτι, ισχυρίζεται πως ο 19χρονος ήταν αυτός που χτύπησε τη φοιτήτρια με το ηλεκτρικό σίδερο, ενώ δηλώνει πως βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από την οργή του Αλβανού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook