Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στο Ηράκλειο, τρεις Έλληνες ηλικίας 24, 34 και 36 ετών όταν βρέθηκαν στο σπίτι του ενός εκ των τριών ναρκωτικά και χάπια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (10.12.2018) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 34χρονου κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας μικροποσότητα κάνναβης και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 24χρονο και τον 36χρονο, οι οποίοι εντοπίστηκαν πλησίον της ανωτέρω οικείας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο περιέχων ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από τον νόμο ιατρική συνταγή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

(φώτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook