Η μικρή δεχόταν εκφοβισμό από τους συμμαθητές της γιατί έκανε παρέα με ένα λευκό αγόρι

Μια μαθήτρια από την Αλαμπάμα βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της στο Λίντεν από τη γιαγιά της.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και ήταν ο τραγικός επίλογος μιας ιστορίας που χρονολογείται από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η 9χρονη McKenzie Adams πήγαινε στο δημοτικό σχολείο US Jones και δεχόταν εκφοβισμό από τους συμμαθητές της γιατί έκανε παρέα με ένα λευκό αγόρι που ήταν στην τάξη της.

Σύμφωνα με τη θεία της, Eddwina Harris κάποιοι συμμαθητές της την χλεύαζαν και της έλεγαν να αυτοκτονήσει.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς δεχόταν μπούλινγκ από τους συμμαθητές της που της έλεγαν “καλύτερα να αυτοκτονήσεις”, “μαύρη σκύλα”, “είσαι άσχημη”, “απλά πέθανε!”», δήλωσε η θεία της στην εφημερίδα Tuscaloosa News.

Η McKenzie Nicole Adams γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου του 2009. Ήταν ένα όμορφο, έξυπνο και κοινωνικό κορίτσι, όπως το περιγράφουν οι δικοί της. Λάτρευε τα μαθηματικά και τη φυσική και ήθελε να γίνει επιστήμονας. Της άρεσε να παίζει με τις κούκλες της, να οδηγεί το ποδήλατό της και να κάνει αστεία βίντεο με τα ξαδέρφια της. Τα αγαπημένα της μέρη ήταν η παραλία, ο ζωολογικός κήπος και το εμπορικό κέντρο, ενώ της άρεσε πολύ να επισκέπτεται τους συγγενείς της.

Για τη θεία της, Edwinna Harris, η τραγική απώλεια αποτελεί έναυσμα για να ξεκινήσει μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του διατηρεί στην Ατλάντα, αγώνα κατά του εκφοβισμού, με την ελπίδα να σώσει τις ζωές άλλων παιδιών που βρίσκονται σε ανάλογη, δυσχερή θέση και αισθάνονται απελπισμένα.

«Ο Θεός με ευλόγησε να βοηθήσω άλλους μέσω της δουλειάς μου και τώρα είναι η ώρα να βοηθήσω. Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που δεν μπορούν να ακουστούν», λέει. Η κηδεία της μικρής μαθήτριας θα γίνει το πρωί της 15ης Δεκεμβρίου στην Ντεμόπολις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook