«Αλίμονο αν πάμε να καταντήσουμε μία κοινωνία ζούγκλα, να δικαστούν όπως πρέπει και να τιμωρηθούν όπως πρέπει»

Σοκάρουν οι εικόνες που τραβήχτηκαν μέσα στο κελί του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο και δείχνουν συγκρατούμενούς του να τον βρίζουν αφού πρώτα τον έχουν ξυλοφορτώσει.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας στη Ρόδο μετά και τη δημοσιοποίηση του βίντεο μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV και την Έλλη Στάη.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Καταδικάζω τα θλιβερά που συνέβησαν στη φυλακή. Είμαστε άνθρωποι αξιοπρεπείς και ηθικοί. Αλίμονο αν πάμε να καταντήσουμε μία κοινωνία ζούγκλα. Εμείς θέλουμε αυτοί οι άνθρωποι να παραδοθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και να δικαστούν όπως πρέπει και να τιμωρηθούν όπως πρέπει. Έχουμε μεγαλείο ψυχής όσο δεν φαντάζεστε. Και συμμερίζομαι τον γονέα αυτού του παιδιού και αντιλαμβάνομαι τι τραβάει αυτός ο άνθρωπος βλέποντας να κάνουν αυτά τα πράγματα στο παιδί του».

Ο ίδιος στη συνέχεια επεσήμανε ότι η οικογένειά του από τετραμελής έχει γίνει τριμελής. «Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το μικρό μας. Να πάμε σε κάποιο ψυχολόγο μην τυχόν και δημιουργηθεί κάποιο τραύμα στην ψυχούλα του. Πρέπει να ξαναμπούμε στους ρυθμούς της ζωής μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να ξεπεράσουμε αυτό το ανυπέρβλητο εμπόδιο που συναντήσαμε».

Τέλος συμπλήρωσε ότι «ωστόσο θα έπρεπε και οι γονείς αυτών των παιδιών, αφού είχαν δει από μικρή ηλικία ότι παρουσίαζαν μια κάπως επιθετική και αποκλίνουσα συμπεριφορά, να ρωτούσαν κάποιους ειδικούς. Να πήγαιναν τα παιδιά τους σε κάποιους ειδικούς επιστήμονες και ψυχολόγους. Δεν γίνονται εγκληματίες όλα τα παιδιά που παρουσιάζουν επιθετικές συμπεριφορές.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook