Τα πνεύματα οξύνθηκαν και η κατάσταση ξέφυγε σε ένα κατάστημα πώλησης ντόνατ στην περιοχή Κανόγκα Παρκ της Καλιφόρνια.

Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Cindy Seams παρακολουθεί μια περίεργη φιγούρα που κάθεται σε ένα τραπεζάκι στην άλλη άκρη του μαγαζιού φορώντας κουκούλα. Υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά. Εκείνη την ώρα στο κατάστημα βρίσκεται και μια μητέρα με ένα κοριτσάκι που κοιτούν προς το σημείο που κάθεται ο «περίεργος» πελάτης.

Η ιδιοκτήτρια πλησιάζει διστακτικά το τραπέζι. Διαπιστώνει πως πρόκειται για μια γυναίκα. Της ζητάει να κάνει ησυχία ειδάλλως να φύγει, γιατί τρομάζει το κοριτσάκι που βρίσκεται στο μαγαζί. Αυτό που ακούει προφανώς δεν της αρέσει και αντιδρά πετώντας με οργή τον καφέ της στο πρόσωπο της ιδιοκτήτριας, την οποία μάλιστα κλωτσάει.

Εκείνη αντιδρά χτυπώντας την στον ώμο και απομακρύνεται. Η γυναίκα, που δείχνει να είναι μιας κάποιας ηλικίας, σηκώνεται και αρχίζει να φωνάζει.

Κάποια στιγμή την πλησιάζει ένας υπάλληλος και την οδηγεί στην έξοδο. Το περιστατικό κατεγράφη από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για άστεγη γυναίκα και υποφέρει από διανοητική διαταραχή.

Παρότι απομακρύνθηκε από το σημείο, οι αστυνομικές αρχές την εντόπισαν και την συνέλαβαν λίγο αργότερα, όπως έγινε γνωστό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook