Ένα νέο και σημαντικό βήμα στην προπονητική του πορεία έκανε ο Λεωνίδας Παπαδάκης, που συμφώνησε με την Ομόνοια Λευκωσίας για τη θέση του επικεφαλής του τμήματος εκγύμνασης.

Ο Χανιώτης προπονητής φυσικής κατάστασης, που θεωρείται εκ των κορυφαίων στο είδος του στην Ελλάδα, έλυσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης, αποδεχόμενος την πρόταση της ιστορικής ομάδας από τη Λευκωσία.

Αυτός που με βάση τις κυπριακές ιστοσελίδες μίλησε με τα καλύτερα λόγια στη διοίκηση και εισηγήθηκε την ένταξή του στο προπονητικό τιμ είναι ο Γιάννης Αναστασίου, που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία, έχοντας ως άμεσο συνεργάτη τον Ανδρέα Σκέντζο.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας έχει ως εξής:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την πρόσληψη του αθλητικού επιστήμονα, Λεωνίδα Παπαδάκη, στη θέση του επικεφαλής του τμήματος εκγύμνασης.

Ο κ. Παπαδάκης είναι 43 χρόνων και διαθέτει μακρά εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Προτού προσληφθεί από την ομάδα μας εργαζόταν με επιτυχία στον Αστέρα Τρίπολης (2017-2018). Προηγουμένως δούλεψε επιτυχημένα σε Πλατανιά (2014-2017, 2008-2010), FC Tavria (2013-2014), ΠΑΣ Γιάννινα (2012-2013) και Παναιτωλικό (2010-2012).

Είναι κάτοχος πτυχίου στην Επιστήμη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού από το Α.Ε.Ι. Αθήνας και μεταπτυχιακού διπλώματος στη Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης από το Δ.Π. Θράκης. Επιπλέον κατέχει το δίπλωμα προπονητικής ΟΥΕΦΑ Α΄, όπως και δίπλωμα προπονητή φυσικής κατάστασης U.E.F.A Football Fitness Specialist.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook