Η σορός της 17χρονης εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών

Μια τραγική ιστορία συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την τοπική κοινωνία της Μισαουάκα, στην Ιντιάνα.

Ένας 16χρονος παίκτης του φούτμπολ κατηγορείται ότι σκότωσε μια 17χρονη μαζορέτα η οποία βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η σορός της Breana Rouhselang εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε έναν κάδο σκουπιδιών πίσω από ένα εστιατόριο, κοντά στο σπίτι της, το πρωί της Κυριακής 9/12.

Το Σάββατο βράδυ οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της στην αστυνομία. «Είχαν την αίσθηση πως κάτι δεν πήγαινε καλά», ανέφερε στο AP ο υπαστυνόμος του τμήματος ανθρωποκτονιών της Κομητείας Σεντ Ζόζεφ, Alex Arendt.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του συμμαθητή της Aaron Trejo καθώς θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια του θανάτου της 17χρονης, ωστόσο σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WSBT, η άτυχη κοπέλα είτε πυροβολήθηκε είτε μαχαιρώθηκε, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουν συμβεί και τα δύο. Η αυτοψία, η οποία θα διενεργηθεί εντός της εβδομάδας, αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Rouhselang και ο Trejo γνωρίζονταν από την ομάδα φούτμπολ του λυκείου της Μισαουάκα, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί η σχέση τους. Η κοπέλα πέρα από μαζορέτα ήταν και team-manager, όπως ανέφερε η οικογένειά της.

Όπως είναι φυσικό, η τοπική κοινότητα είναι σοκαρισμένη από το τραγικό αυτό περιστατικό.

«Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε γονείς και κάθε παράλογος θάνατος είναι πολύ θλιβερός. Όταν όμως πρόκειται για νέους ανθρώπους, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα», σημειώνει ο αναπληρωτής εισαγγελέας της Κομητείας Σεντ Ζόζεφ, Chris Fronk.

«Οι οικογένειες των θυμάτων και των υπόπτων, εκείνοι βρίσκονται στο επίκεντρο καθώς δεν το επέλεξαν αυτό που έγινε», προσθέτει.

Η επικεφαλής επικοινωνίας της σχολικής περιφέρειας, Meg Sauer τόνισε πως το σχολείο κάνει το καλύτερο που μπορεί ώστε να στηρίξει τους μαθητές μετά την τραγωδία.

«Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή και στο οποίο ρίχνουμε το βάρος είναι η επούλωση των πληγών που δημιουργήθηκαν στους μαθητές από το περιστατικό», δήλωσε στην εφημερίδα Indianapolis Star.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook