Ξέσπασε η πλευρά του κοριτσιού με το άκουσμα της απόφασης οτι η δίκη τερματίζει οριστικά, απορρίπτοντας την έφεση του Εισαγγελέα

Η υπόθεση ξετυλίγεται και φτάνει το 2013 στο Ρέθυμνο όταν ένας μεσήλικας άνδρας κατηγορήθηκε ότι αποπλάνησε ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 13 ετών τότε.

Τρία χρόνια μετά στις δικαστικές αίθουσε ο κατηγορούμενος είχε απαλλαχθεί από τις κατηγορίες που τον βάραιναν καθώς είχε κριθεί αθώος από το δικαστήριο.

Ωστοσο, με εντολή εισαγγελέα ασκήθηκε έφεση στην υπόθεση. Έτσι σήμερα, κλήθηκε να ξανακάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο άνδρας προκειμένου η υπόθεση να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Όμως, η δίκη διεκόπη καθώς από την πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορουμένου κατατέθηκαν δικονομικά στοιχεία για το αν το αίτημα έφεσης του εισαγγελέα ήταν νομότυπο.

Η έδρα τελικά, απέρριψε την έφεση κάνοντας δεκτή την πλευρά της υπεράσπισης οτι ήταν “απαράδεκτον” και η δίκη διεκόπη οριστικά.

Να σημειωθεί ότι λίγη ώρα μετά την απόφαση της έδρας επικράτησε ολιγόλεπτη ένταση εκτός της αιθούσης καθώς συγγενείς του κοριτσιού ξέσπασαν φωνάζοντας κατά της τελικής αθώωσης του κατηγορούμενου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook