Η φρικτή υπόθεση κακοποίησης είχε ως αποτέλεσμα το παιδί να υποσιτιστεί σε βαθμό που παραλίγο να πεθάνει

Μια μητέρα επτά παιδιών καταδικάστηκε σε φυλάκιση 28 ετών επειδή άφηνε νηστικό τον 5χρονο θετό γιο της, αναγκάζοντάς τον να φοράει πάνες και να κοιμάται σε μια μικρή ντουλάπα. 

 Η 37χρονη Tammi Bleimeyer κρίθηκε ένοχη για όσα υπέβαλε τον θετό γιο της, τον 9χρονο σήμερα Jordan Bleimeyer, τον οποίο έβαζε με το ζόρι να κοιμηθεί σε κάτι που οικογενειακώς αποκαλούσαν «το δωμάτιο Χάρι Πότερ». Ο πολύ στενός χώρος, που βρισκόταν κάτω από τις σκάλες, είχε μέσα ένα μικρό στρώμα και γύρω του καρφιά και σύρματα.   

Οι γιατροί είπαν πως ο Jordan, που ζύγιζε μόλις 13 κιλά εκείνη τη στιγμή, κόντεψε σχεδόν να πεθάνει από την πείνα, και πως ήταν τόσο υποσιτισμένος που έμοιαζε με επιζώντα από το Ολοκαύτωμα.   

Ο Bradley Bleimeyer, πατέρας του αγοριού, ομολόγησε επίσης την ενοχή του στις ίδιες κατηγορίες και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης.    Η φρικτή υπόθεση κακοποίησης ήρθε για πρώτη φορά στο φως τον Μάρτιο του 2014 όταν ο μεγαλύτερος γιος του Bradley Bleimeyer, που ήταν τότε 16 ετών, κατήγγειλε την Tammi στην αστυνομία. Όπως είπε στις αρχές, ο μικρός Jordan κακοποιούταν συνεχώς από την μητέρα του και τον 24χρονο πατριό του, αποκαλύπτοντας πως το παιδί αναγκαζόταν να φοράει πάνες και να κοιμάται σε μια μικρή ντουλάπα κάτω από τις σκάλες.     

Μετά την καταγγελία, η Tammi, που τότε ήταν έξι μηνών έγκυος, πήρε τον μικρό Jordan από το σπίτι και αρνείτο να επιστρέψει μέχρι που εμφανίστηκε η αστυνομία. Οι αρχές μετά από έρευνα κατάφεραν να την εντοπίσουν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο, όπου την βρήκαν μαζί με τον Jordan, ο οποίος ήταν γεμάτος μελανιές και καρούμπαλα και ταυτόχρονα έντονα υποσιτισμένος.   

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι παιδίατροι διαπίστωσαν πως έχει υποστεί «σοβαρή σωματική κακοποίηση και κατ’ εξακολούθηση ασιτία», σημειώνοντας πως αν δεν τον έβρισκαν θα είχε πεθάνει μέσα στις επόμενες ημέρες.       

Στη δίκη αποκαλύφθηκε πως στον Jordan δεν επιτρεπόταν να τρώει στο τραπέζι μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια του -όλα βιολογικά παιδιά της Tammi- και του έδιναν για φαγητό μόνο μια φέτα ψωμί την ημέρα, την οποία του έπαιρναν αν δεν έτρωγε αρκετά γρήγορα. Επίσης τον νάρκωνε ο πατέρας του για να μην κάνει φασαρία όταν είχαν επισκέψεις.     

Η Tammi Bleimeyer συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2015 και ο μικρός Jordan, επέστρεψε στην βιολογική του μητέρα και  τα υπόλοιπα παιδιά της ανέλαβε η πρόνοια, ενώ το νεογέννητο μωρό δόθηκε για υιοθεσία. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook