Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη της υπόθεσης απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Τι δήλωσε ο ίδιος κατά την αποχώρηση του από το Δικαστικό Μέγαρο.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα εκδίκασης της υπόθεσης απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη με τον ίδιο να καταθέτει ως ο πρώτος μάρτυρας. Ο ίδιος με όσα δήλωσε, έδειξε ένα σπάνιο μεγαλείο ψυχής για έναν άνθρωπο που κρατούνταν όμηρος για ολόκληρους μήνες και κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης – όπως εξιστόρησε στην κατάθεση του. Μάλιστα, χαιρέτησε προσωπικά έναν προς έναν τους κατηγορουμένους που έχουν ήδη παραδεχτεί την εμπλοκή τους στην υπόθεση της απαγωγής του.

Αποχωρώντας από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης έδειξε για ακόμα μια φορά την μεγαλοψυχία που τον διακρίνει δηλώνοντας πως: “Δεν έχω μίσος για αυτούς τους ανθρώπους, παρά μόνο λύπη για εκείνους και τις οικογένεις τους. Η δικαιοσύνη είναι ασπίδα της κοινωνίας και θα κάνει το καθήκον της”.

Η πρώτη μέρα της δίκης ολοκληρώθηκε σήμερα με τις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και θα συνεχιστεί σε μια εβδομάδα από τώρα και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook