Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου θα φιλοξενηθεί η Ημερίδα Αστεριών, με την οποία αρχίζουν οι υποχρεώσεις της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟΧ.

Για τον ΝΟΧ θα συμμετάσχουν στους αγώνες 41 κορίτσια, τα οποία θα διεκδικήσουν τα σχετικά όρια για τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Ξεκινούν οι υποχρεώσεις για την ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Τα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων θα αγωνιστούν αυτή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στην ημερίδα Αστεριών που θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.

Οπως κάθε χρόνο, αυτοί οι αγώνες αποτελούν το ξεκίνημα των υποχρεώσεων στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Εκ μέρους του Ομίλου, θα λάβουν μέρος 41 κορίτσια, διεκδικώντας τα σχετικά όρια εν όψει των πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Σε δηλώσεις της, η προπονήτρια, Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, τονίζει τα εξής: «Για μας είναι η πρώτη εμφάνιση και θέλουμε να τσεκάρουμε τις δυνάμεις μας και σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Είναι μια πρόβα τζενεράλε εν όψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων Α που ακολουθεί τον επόμενο μήνα. Τα παιδιά είναι καλά προετοιμασμένα, έχουμε δουλέψει καλά και διαθέτουμε καλό υλικό. Ελπίζουμε να έχουμε μία καλή παρουσία».

Να σημειωθεί ότι ήδη δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετείχαν στην ημερίδα Αστεριών που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης. Η Βιολέτα Ζουζούνη αναδείχτηκε μάλιστα 1η στο 6ο αστέρι και ήταν 5η στο 7ο ενώ η Ολγα Κουργιαντάκη βρέθηκε στην 3η και την 9η θέση αντίστοιχα.

Αναλυτικά, οι συμμετοχές για τον Ν.Ο. Χανίων είναι οι εξής:

Αλατζά, Βιγλάκη, Βομβολάκη, Γαυγιωτάκη, Γερωνυμάκη, Δαλετζάκη, Δουλαβέρη, Εικοσιπεντάκη Αναστ., Εικοσιπεντάκη Μαρία-Αρτεμις, Εργαζάκη, Καντιάνη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λαϊνάκη, Λουράκη, Μανούσου, Μαραγκάκη, Μαρκουλάκη, Μαρτσάκη, Μπεμπλιδάκη, Νίκου, Νιωτάκη, Ντουρουντάκη, Ξηραφάκη Αναστ., Ξηραφάκη Μαρ., Πανάγαρη, Παπαγεωργίου, Παπαδάκη, Παπαδοκωνσταντάκη, Πηγουνάκη, Πολυχρονάκη, Σπανουδάκη, Συννεφάκη, Τζατζιμάκη, Τζιτζικαλάκη, Τουσισβίλη, Χαιρέτη, Χαροκοπάκη, Χατζησωτηράκη, Χηνοπούλου.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook