Την εικόνα της πλατείας της Σούδας θίγει αναγνώστης ο οποίος έστειλε φωτογραφίες από τις λακκούβες που ανοίχτηκαν στην περιοχή από συνεργείο της ΔΕΥΑΧ.

Όπως λέει υπήρξε βλάβη στο δίκτυο με αποτέλεσμα ψάχνοντας τη βλάβη να ανοίξουν τρεις λακκούβες στον δρόμο και πλέον η εικόνα που επικρατεί στην περιοχή να είναι αυτή, που φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω.

Από την πλευρά της ΔΕΥΑΧ μας ενημέρωσαν ότι υπήρξε πρόβλημα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν μπορούσαν να πάρουν νερό οι Κυλινδρόμυλοι καθώς και ένα  ξενοδοχείο της περιοχής. Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα το συνεργείο της ΔΕΥΑΧ έκανε κάποιες δοκιμαστικές τομές για να δει από πού περνά το δίκτυο. Δυστυχώς, δεν ήταν δυνατόν να εντοπίσει το παλιό και έτσι έκανε καινούριο δίκτυο συνδέοντας και τους Κυλινδρόμυλους και το ξενοδοχείο. Οι λακκούβες πρόκειται να καλυφθούν με άσφαλτο.

Το κακό όμως είναι ότι αυτές τις μέρες που βρέχει, το χώμα που έχει ριχτεί κατά την επίχωση στη λακκούβα δεν κρατά και υποχωρεί λόγω του νερού, έτσι αν δεν γίνει γρήγορα η αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση αυτές οι λακκούβες θα γίνουν τεράστιες και δεν είναι μια ή δυο αλλά τρεις σε σημείο με ιδιαίτερη κίνηση λόγω του λιμανιού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook