Πρώτη προπαρασκευαστική Συνάντηση για τη συνδιοργάνωση του διεθνούς συμβουλευτικού forum “Πολιτιστικές Διαδρομές” του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα φιλοξενηθεί στα Χανιά τον Οκτώβριο του 2020.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12.12.2018 στο Ιστορικό Καφέ “Κήπος” συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, κας Μαριάνθης Αναστασιάδου Προϊσταμένης Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, κου Φώτη Βλάχου στελέχους του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΔΔΣΕΕ, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη, του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Κώτσογλου, του Δημάρχου Χανίων κ. Αναστάσιου Βάμβουκα, του Αντιδημάρχου Χανίων κ. Κυριάκου Καζάκου, του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων κ. Αντώνη Ροκάκη, του μέλους του ΔΣ του ΕΒΕΧ κ. Σπύρου Παπακαστρίσιου, του εκπροσώπου του ΕΒΕΧ κ. Ηλία Κυριακόπουλου και του Ιδρυτή και Πρόεδρου του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης κ. Βασίλη Σταθάκη, όπου επαναβεβαιώθηκε ομόφωνα η δέσμευση για συνεργασία των ως άνω φορέων για τον σχεδιασμό και υλοποίηση του ως άνω διεθνούς συμβουλευτικού forum “Πολιτιστικές Διαδρομές” του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα φιλοξενηθεί στα Χανιά τον Οκτώβριο του 2020, καθώς επίσης σηματοδοτήθηκε η έναρξη των εργασιών για το εν λόγω forum.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διεθνές συμβουλευτικό forum “Πολιτιστικές Διαδρομές” του Συμβουλίου της Ευρώπης είναι ένα εξαιρετικής σημασίας forum που αφορά περισσότερα από 50 κράτη μέλη του ΣτΕ και προωθεί πολιτικές σχετικά με την πολιτιστική ανάπτυξη και τον πολιτιστικό τουρισμό σε Διεθνές, Ευρωπαϊκό, Εθνικό και Περιφερειακό επίπεδο.

Εξάλλου πρόκειται για κορυφαίο γεγονός στην ετήσια ατζέντα των Πολιτιστικών Διαδρομών. Το διεθνές αυτό συνέδριο συγκεντρώνει ενδιαφερόμενους από κάθε τομέα προκειμένου να ανταλλαγούν εμπειρίες, να γίνει ανασκόπηση της προόδου και να δρομολογηθούν καινούριες πρωτοβουλίες και συνεργασίες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook