Στη Σπάρτη θα βρεθεί το Σάββατο (15/12) η αποστολή του Πλατανιά και σε γήπεδο της περιοχής θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν το κυριακάτικο παιχνίδι.

Η προετοιμασία για τους “ερυθρόλευκους” συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής (14/12) στο Μάλεμε. Αποθεραπεία έκανε ο Στ. Ποζατζίδης, όπως και ο Νίλι, που έκανε επέμβαση στο χέρι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σάαντο, Ρουσσάκης και Μάικιτς.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Με πρωινή προπόνηση στο Μάλεμε συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα με την Σπάρτη, την Κυριακή (16/12/18, 15:00) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Στο σημερινό πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τεχνικοτακτικής. Ο Στέλιος Ποζατζίδης ακολούθησε την αποθεραπεία του, όπως και ο Νίλι, ο οποίος έχει νάρθηκα στο δάκτυλο.

Ο Σάαντο, ο Ρουσσάκης και ο Μάικιτς που αισθάνθηκαν μικροενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα σε έντονο ρυθμό.

Η προετοιμασία του Πλατανιά για την κυριακάτικη αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση σε γήπεδο στην Σπάρτη και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook