«Δε θα επιτρέψουμε στους απατεώνες της πολιτικής να παριστάνουν τους πατριώτες», το μήνυμα του πρωθυπουργού

«Σε τούτο τον τόπο δεν πέρασε ποτέ ο φασισμός, η πατριδοκαπηλεία και δεν θα περάσουν και σήμερα. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι η πόλη της ακροδεξιάς και του μίσους. Δεν θα την αφήσουμε να γίνει», ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του στο Παλαί ντε Σπορ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας: «Γιατί η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία, η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω».

«Δε θα επιτρέψουμε στους απατεώνες της πολιτικής που λεηλάτησαν τη πατρίδα μας και την έριξαν στα βράχια της χρεοκοπίας, να ντύνονται σήμερα με χλαμύδες της Χρυσής Αυγής και να παριστάνουν τους πατριώτες», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.  «Δε θα επιτρέψουμε άλλο στους κληρονόμους, στους πολιτικούς γόνους και στους χορηγούμενους της Siemens και της Novartis, να παριστάνουν του υπερπατριώτες και να αποκαλούν την Αριστερά, τη δημοκρατική παράταξη των μεγάλων αγώνων, τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες προδότες και μειοδότες», πρόσθεσε.

«Η Θεσσαλονίκη και η παρουσία σας σήμερα εδώ στο Αλεξάνδρειο δίνει απάντηση», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στο κοινό. «Είναι μήνυμα», σημείωσε, «απέναντι σε όλους που προσπάθησαν να μας πείσουν ότι αυτή η πόλη είναι βυθισμένη στο μίσος και στο σκοτάδι. Όμως η παρουσία σας δίνει το μήνυμα της αντίστασης, της δημοκρατίας, της ελευθερίας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook