Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες από χρυσό, με την “σφραγίδα” του πολύπειρου Λευτέρη Μπουζάκη. Ιδανικές προτάσεις για δώρα που αξίζει να γνωρίσετε!

Η ενασχόληση με το κόσμημα είναι παράδοση για την οικογένεια Μπουζάκη.

Με παρακαταθήκη το κοσμηματοπωλείο της Αριστέας και Κώστα Μπουζάκη στην οδό Μπετόλο, ο γιός της οικογένειας, Λευτέρης, ξεκινά από νωρίς τη δική του πορεία στο χώρο, με πολλά σχέδια και φιλοδοξίες.

Η εξειδίκευση και η πολύχρονη πορεία στο χειροποίητο κόσμημα, κάνουν τις δημιουργίες του Λευτέρη Μπουζάκη ξεχωριστές, όμως το πιο σημαντικό είναι ό,τι τις δημιουργίες αυτές μπορείτε να τις επιμεληθείτε εσείς!

Όταν η έμπνευση γίνεται κόσμημα…

Το κατάστημα «Μπουζάκης κόσμημα», στην οδό Κυδωνίας, συμπλήρωσε ήδη ένα χρόνο λειτουργίας  και συνεχίζει τη δημιουργική του πορεία αντλώντας καθημερινή έμπνευση από εσάς…

Εδώ, μπορείτε να δώσετε μορφή στο κόσμημα τον ονείρων σας, αρκεί να το φανταστείτε και να το περιγράψετε ή απλά να δείξετε το σχέδιο που επιθυμείτε.

Ο Λευτέρης Μπουζάκης εργάζεται πολύ με τα «προσωποποιημένα» κοσμήματα. Συζητώντας με τον πελάτη, εκμαιεύει τις επιθυμίες του και προσπαθεί να τις απεικονίσει στο μέταλλο. Πάντα με την δική του ιδιαίτερη εικαστική ματιά και αξιοποιώντας κατά περίπτωση, στοιχεία της ασυμμετρίας αλλά και της αρμονικής σύνθεσης των διαφορετικών υλικών.

Δημιουργήστε και εσείς το δικό σας μοναδικό κόσμημα και κάντε το πιο ξεχωριστό δώρο στους αγαπημένους σας, για την περίοδο των εορτών!

Χειροποίητα κοσμήματα και πολλά ακόμα

Εδώ μπορείτε να βρείτε χρυσά κοσμήματα για κάθε κοινωνική σας στιγμή αλλά και χειροποίητα κοσμήματα που δημιουργεί ο ίδιος ο Λευτέρης Μπουζάκης, μέσα από τις προσωπικές του συλλογές.

Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε το κόσμημα σας, να το ανανεώσετε ή να το χρωματίσετε με τη δική σας προσωπική σφραγίδα. Το κατάστημα αναλαμβάνει επιπλέον:

  • Αξιόπιστη και υπεύθυνη επισκευή κοσμημάτων, για αντικείμενα τα οποία έχουν φθαρεί ή αλλοιωθεί
  • Διακόσμηση/ Μεταποίηση κοσμημάτων για να αποκτήσουν το δικό σας μοναδικό ύφος με πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, διαφορετικά δεσίματα ή αναπροσαρμογή μεγέθους
  • Επιπλατίνωμα, για να δώσετε στα κοσμήματα σας ένα γκριζόλευκο χρώμα που το προστατεύει από τη φυσική του τάση να μαυρίζει και το διατηρεί λευκό για αρκετό καιρό
  • Επιχρύσωμα για να δώσετε ένα όμορφο ζεστό χρυσαφί χρώμα στο κόσμημα σας
  • Επιδιόρθωση/ Αντικατάσταση κουμπωμάτων
  • Προσαρμογή μεγέθους δακτυλιδιών, βραχιολιών και διαμόρφωση αλυσίδας

Ο Λευτέρης Μπουζάκης

Έχοντας φοιτήσει στην καλύτερη και πιο εξειδικευμένη σχολή αργυροχρυσοχοΐας στην Ελλάδα, τη σχολή «Mokume Studio», ο Λευτέρης Μπουζάκης πειραματίζεται συνεχώς, παρακολουθώντας σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με στόχο την ειδίκευση στο χρυσό.

Με εφόδιο την ικανότητα στη σχεδίαση και τη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που πλέον διαθέτει, ξεκινούν οι πρώτες προσωπικές συνεργασίες με Έλληνες και ξένους πελάτες με σκοπό την δημιουργία μοναδικών κοσμημάτων.

Το 2006 ξεκινά το δικό του εργαστήρι και από τότε, με συνεχείς επιμορφώσεις και πειραματισμούς με διαφορετικά υλικά, εκφράζεται μέσα από πρωτότυπες δημιουργίες που φέρουν το ιδιαίτερο προσωπικό του στυλ.

Με δημιουργικότητα και μεράκι, τον Δεκέμβριο του 2017, ο Λευτέρης Μπουζάκης και η Βούλα Μαθιουδάκη, εγκαινιάζουν ένα νέο και καλαίσθητο κατάστημα στο κέντρο των Χανίων, στην οδό Κυδωνίας 60.

Από τότε μέχρι και σήμερα, συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις μοναδικές τους δημιουργίες! Θα το διαπιστώσετε και εσείς με μια επίσκεψη…

Μπουζάκης Κόσμημα
Κυδωνίας 60, Χανιά
Τηλ.: 28210 46816

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook