Η μία απειλή μετά την άλλη έρχεται για τον ΟΦΗ που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τις κινήσεις των αδερφών Βατσινά που απειλούν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά , και καλείται να λύσει μέσα σε 48 ώρες ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα.

Αυτό έχει να κάνει με την κίνηση των εκπροσώπων του πρώην Σκοπιανού επιθετικού της κρητικής ομάδας Γιοβάν Κοστόφσκι που έχουν ζητήσει την αφαίρεση βαθμών από τον ΟΦΗ στην περίπτωση που η κρητική ΠΑΕ δεν καταβάλει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 38.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε παλαιότερη δόση από την προσφυγή που έχει κερδίσει ο Κοστόφσκι και η οποία έχει ρυθμιστεί σε συγκεκριμένες δόσεις.

Εάν η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν καταβάλει το παραπάνω ποσό στον Σκοπιανό επιθετικό το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι τότε κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

Στην κρητική ομάδα είναι γνωστή η συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και καιρό και καταβάλουν προσπάθειες μέσω του νομικού εκπροσώπου του παίκτη στην Ελλάδα του κ. Πέτρου Καϊμακάμη να αποτρέψουν αυτή την κίνηση. Κάτι που στην παρούσα φάση φαίνεται αδύνατο αφού οι Γερμανοί δικηγόροι του παίκτη έχουν δόση εντολή στον κ. Καϊμακάμη να προχωρήσει στην αίτηση για αφαίρεση βαθμών σε περίπτωση που δεν πληρωθεί στην ώρα του ο Κοστόφσκι.

Στον ΟΦΗ πλέον καταβάλουν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν την υπόθεση και να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα για την κρητική ομάδα.

Την Πέμπτη η εκδίκαση της αίτησης ανακοπής

Στο μεταξύ σε ότι έχει να κάνει με την δικαστική διαμάχη της ΠΑΕ ΟΦΗ με τα αδέρφια Βατσινά όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη το πρωί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου θα εκδικαστεί η αίτηση ανακοπής που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της κίνησης των αδερφών Βατσινά να ζητήσουν από την Σούπερ Λίγκα με επιστολή τους την κατάσχεση των τηλεοπτικών της ομάδας με την άμεση καταβολή του ποσού των 749.000 ευρώ που πρέπει να λάβουν μέχρι το 2014 για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών που κατείχαν.

Η απόφαση αναμένεται να βγει αυθημερόν αλλά μέχρι τότε το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να επιχειρηθεί μια συνάντηση των ανθρώπων του ΟΦΗ και πάνω απ΄όλα του Γ. Κουράκη με τον οποίο υπογράφει το συμφωνητικό με τα αδέρφια Βατσινά για να βρεθεί μια λύση και να μην φτάσει η υπόθεση στην δικάσιμο που έχει οριστεί για τις αρχές Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook