Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου το Κύτταρο Χαλέπας γιόρτασε, για άλλη μια χρονιά, τον ερχομό των Χριστουγέννων με δύο δράσεις, αφιερωμένες σε μικρούς και μεγάλους, σε όλους τους φίλους που τόσα χρόνια στηρίζουν αδιάκοπα την προσπάθεια.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου για τις εκδηλώσεις αναφέρονται τα εξής:

«Το πρωί  οι μικροί μας φίλοι κατέκλυσαν τον πολυχώρο  Mega Place για να παρακολουθήσουν την προβολή της παιδικής ταινίας The Grinch. Η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που εκτός από την κύρια αίθουσα μας παραχωρήθηκε και δεύτερη, με διαφορετική ταινία ώστε να μην απογοητευθούν οι μικροί μας φίλοι που περίμεναν υπομονετικά στην είσοδο. Ευχαριστούμε από ψυχής τον κ. Χιωτάκη για την άμεση ανταπόκριση και ετοιμότητα του, καθώς και το προσωπικό του πολυχώρου που έδωσαν την ευκαιρία σε τόσα πολλά παιδιά να απολαύσουν τις δύο αυτές προβολές.

Επίτιμοι καλεσμένοι μας, με δωρεάν είσοδο, τα παιδιά από τα ειδικά σχολεία της πόλης μας, καθώς και το Δημοτικό σχολείο Ασκύφου, με τους γονείς τους, τον διευθυντή κ. Φελέκη, εκπαιδευτικούς και μέλη του Δ.Σ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Η μεταφορά τους έγινε με μίσθωση λεωφορείου από το σύλλογο μας και μετά το τέλος των προβολών τους παραθέσαμε ένα μικρό γεύμα.

Η χαρά, τα χαμογελαστά προσωπάκια και η ικανοποίηση ήταν η δική μας αμοιβή και στο πλαίσιο μιας νέας δυνατής σχέσης που διαφάνηκε στον ορίζοντα, υποσχεθήκαμε για συνεργασία και διοργάνωση κοινών ανάλογων δράσεων στο μέλλον αφού και τα παιδιά της υπαίθρου έχουν ίδιες ανάγκες και δικαιώματα με τα παιδιά της πόλης.

Το ίδιο βράδυ έλαμψε η γειτονιά της Χαλέπας από τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του «Κυττάρου Χαλέπας»!

Η πλατεία Ευαγγελίστριας πλημμύρισε από δεκάδες κόσμου που ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα του Συλλόγου μας να φωταγωγήσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Χαλέπας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη συνέχιση μιας προσπάθειας που σκοπό έχει την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της συνοικίας μας, το τρενάκι και το face painting χάρισαν στιγμές χαράς και ενθουσιασμού στους μικρούς μας φίλους και το παζάρι μας με τις εορταστικές κατασκευές πρόσθεσε μια ακόμη γιορτινή νότα στην εκδήλωση μας.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Χανίων με το ταλέντο τους και την καλή τους διάθεση έντυσαν μουσικά την βραδιά μας και μας τραγούδησαν τα κάλαντα μαζί με τους μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

Κεράσματα, ζεστά ροφήματα και γλυκά προσφέρθηκαν σε όλους.

Η ανταπόκριση τόσου πολύ κόσμου στο κάλεσμα μας και η διάθεση τους να γιορτάσουν μαζί μας είναι τα στοιχεία αυτά που μας δίνουν την δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας και να εντείνουμε τις προσπάθειες μας ώστε η προσφορά και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο να είναι καθημερινή.

Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεία, δύναμη και ευτυχία.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook