Πόσο διατεθειμένος/η είσαι να αφήσεις το smartphone σου για ένα χρόνο; Να ξεχάσεις για 365 μέρες όλα όσα σου προσφέρει το κινητό σου τηλέφωνο, όπως τις βραδινές συνομιλίες με φίλους στο WhatsApp, το πόσο απαίσιο είναι το μπαρ που πήγες με φωτογραφίες στο instagram και τα σχόλια που «καίγεσαι» να κάνεις στο twitter.

Αυτό το ερώτημα θέτει μια εταιρία εμφιαλωμένου νερού, η οποία προσφέρει 100.000 δολάρια για να «πετάξεις» το κινητό σου για έναν ολόκληρο χρόνο.

«Ξέρεις ότι 1 στους 2 ανθρώπους λένε ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το smartphone τους; Σπάσε τον κύκλο με λύσεις για ζωή χωρίς σκρολάρισμα» γράφει η Vitamin Water. «Πως μπορώ να μπω; Είναι απλό! Μοιράσου στο twitter ή στο instagram τι θα κάνεις αντί να σκρολάρεις. Μείνε ένα χρόνο χωρίς σκρολάρισμα, απόδειξέ το και μπορεί να κερδίσεις 100.000 δολάρια. Ζήσε τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν και ακόμα περισσότερα (κοιτάξτε τους κανονισμούς μας. Περιλαμβάνεται τεστ ανίχνευσης ψεύδους)».

Η καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής είναι η 7η Ιανουαρίου ενώ ακόμα και κάποιος που θα αντέξει χωρίς κινητό για έξι μήνες μπορεί να κερδίσει 10.000 δολάρια. Ο «εκλεκτός» που θα κληθεί να περάσει τη δοκιμασία θα επιλεγεί στα τέλη Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook