Η πρώην κτηνίατρος του δημοτικού κτηνιατρείου, ζητά με αγωγή της από το δήμο Χανίων 26.000 ευρώ

Το ποσό των 26.000 ευρώ ζητά με αγωγή που κατέθεσε κατά του δήμου Χανίων η πρώην κτηνίατρος του δημοτικού κτηνιατρείου Χανίων ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει τον Φεβρουάριο, αν προηγουμένως δεν βρεθεί συμβιβαστική λύση μεταξύ των δύο πλευρών.

Το θέμα σχολίασε ο  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία Πολιτών”, Γιάννης Σαρρής, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, σημειώνοντας οτι η κτηνίατρος που απελύθη από το δημοτικό κτηνιατρείο, κινήθηκε νομικά κατά του δήμου, ζητώντας με αγωγή συνολικά 26.000 ευρώ, 6000 ευρώ για την απόλυσή της και 20.000 για πρόκληση ηθικής βλάβης.

Ο κ. Σαρρής υποστήριξε, εκφράζοντας ταυτόχρονα την έκπληξη του για το γεγονός,  οτι η κτηνίατρος έχει λάβει εγκωμιαστικές συστατικές επιστολές από τον προϊστάμενο της τοπικής υπηρεσίας οικονομικής ανάπτυξης και τον πρώην αρμόδιο αντιδήμαρχος κ. Κονταξάκη, τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιησει στο δικαστήριο.

Τόσο ο κ. Κονταξάκης όσο και ο κ. Μαράκης, αναφερόμενοι στο ιστορικό της υπόθεσης και στη διαχείρισή της από την πλευρά της Οικονομικής Επιτροπής, σημείωσαν οτι μετά από ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής, έχει προταθεί οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμβιβασμό και να δοθεί το ποσό των 6000 στην κτηνίατρο, όσο θα ήταν και τα χρήματα που θα της καταβάλλονταν αν εργάζονταν στο δημοτικό κτηνιατρείο.

Και αυτό γιατί υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο, όπως ειπώθηκε, η κτηνίατρος να κερδίσει τη δίκη.

Αν δεν επέλθη συμβιβασμός η αγωγή θα φτάσει στα δικαστήρια και σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει τον Φεβρουάριο του 2019.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook