Μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής

Περισσότερα ΜΒ, περισσότερο χρόνο ομιλίας και δωρεάν χρήση περιαγωγής στις χώρες εκτός Ε.Ε. προσφέρουν τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile.

Η COSMOTE προχωρώντας σε μία κίνηση για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, αναβαθμίζει τα εταιρικά προγράμματα κινητής.

Τα νέα προγράμματα COSMOTE Business Mobile, διατίθενται σε πέντε επιλογές: Small, Medium, Large, Gold & Platinum και προσφέρουν έως 30GB Internet, έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και την Ε.Ε. και έως 1.000 λεπτά προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής. Επίσης, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Travel Pass, ο επαγγελματίας έχει δωρεάν χρήση περιαγωγής και σε χώρες εκτός Ε.Ε., αλλά και περισσότερο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών

Την περίοδο 2014 – 2018 η κίνηση η κίνηση δεδομένων στα προγράμματα κινητής για επαγγελματίες έχει πενταπλασιαστεί και όπως αποτυπώνεται στο Infographic παρακάτω, η κίνηση των data των εταιρικών πελατών για το 2018 αναμένεται να φτάσει τα 5,6 petabyte. 

Με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε προγράμματος συμβολαίου COSMOTE Business Mobile,  παρέχεται δωρεάν και η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, για ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα προγράμματα και ο τιμοκατάλογος εδώ.*

COSMOTE: Το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στην Ελλάδα 

Με τα νέα προγράμματα κινητής, οι επαγγελματίες έχουν στη διάθεσή τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα, με πληθυσμιακή κάλυψη  πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα.

Η COSMOTE έχει αποσπάσει το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet και έχει λάβει την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων, P3 Communications. 

Στο δίκτυο της COSMOTE, μέσα από την αποκλειστική και δωρεάν υπηρεσία COSMOTE My Internet, οι συνδρομητές έχουν τον πλήρη έλεγχο των διαθέσιμων MB τους ανά πάσα στιγμή. Οι χρήστες προστατεύονται από μη επιθυμητές χρεώσεις, αφού η υπηρεσία εξασφαλίζει ότι όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB, διακόπτεται αυτόματα η χρήση data ενώ μπορούν να αγοράσουν επιπλέον πακέτα data σε προνομιακές τιμές εφόσον το επιθυμούν.

*Η υπηρεσία στα νέα προγράμματα παρέχεται: δωρεάν για όλη την διάρκεια συμβολαίου στα προγράμματα COSMOTE Business Mobile Large, Gold, Platinum. 2 Μήνες ΔΩΡΕΑΝ + 0,90€ μηνιαία χρέωση μετά την δωρεάν περίοδο, στα προγράμματα COSMOTE Business Mobile Small, Medium.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook