Για πρώτη φορά συμμετείχαν αθλητές του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νομού Χανίων “Σ. Καγιαλές” στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing παίδων – εφήβων – ανδρών – γυναικών.

Στη διοργάνωση, που έγινε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, έλαβαν μέρος 2688 αθλητές.

Η ενημέρωση του Συλλόγου για τη διοργάνωση και την παρουσία των αθλητών του έχει ως εξής:

Μια άρτια και πετυχημένη διοργάνωση έφτασε στο τέλος της η δεύτερη φάση από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing παιδων – εφήβων – Αντρών -Γυναικών που συμμετείχαν 2688 αθλητές υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing, όπου αξιζει να αναφέρουμε ότι αναγνωρίστικε επίσημα ως Ολυμπιακό άθλημα.

Ένα διήμερο γεμάτο έντονα συναισθήματα και αμέτρητες εμπειρίες οι οποίες μόνο όποιος συμμετέχει σε αγώνες μπορεί να αισθανθεί!!!

Οι αθλητές του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νομού Χανίων Σ.ΚΑΓΙΑΛΕΣ (ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε 65 Χανιά 2821091881), που για πρώτη τους φορά συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αγωνιστικαν με μαχητικότητα και θάρρος μέσα σε πολύ δύσκολους και καλούς αντιπάλους και κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο, αναλυτικά αποτελέσματα: Φουρναράκης Γιάννης πανελληνιονίκης 2η θέση και Αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Αντρών Κ1 +94 κιλά Yannis Vaso, Παπαδημητριου Άννα πανελληνιονίκης 3ή θέση χάλκινο μετάλλιο κατηγορία γυναικών LOW KICK +70 κιλά, Anna Papadimitriou.

Επίσης στο πρωτάθλημα έπειτα από 21 χρόνια έβαλε γάντια (καθώς δεν του επιτρεπόταν στο άθλημα του καράτε με την ιδιότητα του προπονητή ΓΓΑ και διαιτητή) αγωνίστηκε και ο εκπαιδευτής του συλλόγου ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ, πανελληνιονίκης, 2η θέση αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία βετεράνων 41-50 χρόνων +94 κιλά στο αγώνισμα του Light Contact.

Τα καλύτερα έρχονται για το νέο άθλημα στον σύλλογο μας και να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τον χορηγό μας ANEK LINES & BLUE STAR!!!

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook