Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν το νέο ξεκίνημα του Μιχάλη Μαυριδάκη και της ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ Α.Ε.

Μετά από 36 χρόνια, η FIAT άλλαξε χέρια στα Χανιά και το γιόρτασε με μια λαμπρή εκδήλωση, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.

Στο νέο ξεκίνημα του Μιχάλη Μαυριδάκη παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο του γνωστού και καταξιωμένου επιχειρηματία.

Φίλοι, συνεργάτες, παλαιοί και νέοι πελάτες, πρόσωπα πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου μας, πέρασαν από τις εγκαταστάσεις για να δώσουν τις ευχές τους.

Την FIAT εκπροσώπησε ο Διονύσης Παναγόπουλος, εμπορικός διευθυντής του FCA Group στην Ελλάδα, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για την επιλογή του νέου αντιπροσώπου, καθώς και την αισιοδοξία του για το μέλλον του εγχειρήματος.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πανασιολογιότατος Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Λιονάκης, ευχόμενος υγεία και προκοπή για το μέλλον.

Σε μια πράξη προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο και την εκκλησία και μετά την ευγενική παράκληση του πρωτοσύγκελου, ο Μιχάλης Μαυριδάκης πραγματοποίησε χωρίς δεύτερη σκέψη, τη δωρεά ενός οχήματος για τα συσσίτια της εκκλησίας.

Νέες εγκαταστάσεις – νέα δυναμική

Οι νέες – σύγχρονες εγκαταστάσεις της FIAT στα Χανιά, φέρουν και αυτές τον αέρα της ανανέωσης!

Άνετοι και ζεστοί χώροι σας περιμένουν για να γνωρίσετε από κοντά όλα τα μοντέλα της FIAT αλλά και της FIAT Professional. Φυσικά, εδώ οι πρωταγωνιστές είναι τα ίδια τα αυτοκίνητα!

Στα καταστήματα της ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΕ μπορείτε να διαλέξετε το ιδανικό σας αυτοκίνητο από μια ευρεία γκάμα νέων και μεταχειρισμένων οχημάτων. 

Το προσωπικό της εταιρείας θα φροντίσει για την πλήρη ενημέρωση σας σχετικά με οτιδήποτε σας ενδιαφέρει για την αγορά αυτοκινήτου, τους εξοπλισμούς, τις τιμές και τις υπάρχουσες προσφορές.

Οι υπηρεσίες όμως, δεν τελειώνουν μετά την αγορά…

Η ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΕ διαθέτει άριστα εκπαιδευμένους επαγγελματίες και όλα τα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία για την παροχή άρτιας τεχνικής υποστήριξης για το αυτοκίνητο σας.

Το συνεργείο της εταιρείας βρίσκεται στον Κάτω Πύργο Περβολίων και εξυπηρετεί με συνέπεια και αξιοπιστία, όλα τα μοντέλα της FIAT και FIAT Professional, καθώς επίσης και τα μοντέλα της ALFA ROMEO!

Προσφορές

Είναι γνωστό ότι τα οχήματα της FIAT, φημίζονται για το εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής, κάτι που θα το διαπιστώσετε και από τις ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές της.

Η νέα εποχή της FIAT στα Χανιά, συμπίπτει με μια σειρά από οικονομικές διευκολύνσεις, από τις καλύτερες στην αγορά. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε, με ιδιαίτερα προνομιακά επιτόκια και πιο συγκεκριμένα: 48μηνο άτοκο σε όλα τα επαγγελματικά μοντέλα και μόλις 2,9% στα επιβατικά.

Και μην ξεχνάτε ότι τα οχήματα της FIAT, διαθέτουν  5 χρόνια εγγύηση!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ: Αποκλειστικά και μόνο στη ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ Α.Ε.,  από 15/12 έως και το τέλος του έτους, ΔΩΡΕΑΝ όλες οι εργασίες συνεργείου (με εξαίρεση το κόστος των ανταλλακτικών), για παλαιούς και νέους πελάτες!

ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ Α.Ε. (FIAT – FIAT Professional)
Επίσημος αντιπρόσωπος ν. Χανίων
Έκθεση: Μακρύς Τοίχος (κόμβος), Ν. Κυδωνίας
Τηλ.: 28210 88828 & 28210 86763
Ωράριο λειτουργίας: 09:00 – 21:00 (Τετάρτη έως 16:00 & Σάββατο έως 15:00)
Συνεργείο: Κάτω Πύργος Περβολίων
Τηλ.:  28210 32089
Ωράριο λειτουργίας: 08:00 – 16:00 (Δευτέρα – Παρασκευή)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook