Αύριο, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στις 10.00, στο ΚΑΠΗ Σούδας του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη από τη Γ’ και Δ’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ναυστάθμου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ θα μοιραστούν και χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Η χορωδία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. θα καλωσορίσει τους μαθητές και θα τραγουδήσει μαζί τους.  

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 12.00, στο ΚΑΠΗ διοργανώνεται χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με παραδοσιακό μπουφέ εδεσμάτων και μουσική. Την εκδήλωση θα πλαισιώνει η ομάδας Χορωδίας και η ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Οργανισμού, η μουσική κάλυψη θα γίνει από τον Κωνσταντίνο Φωκά. 

Στο μεταξύ, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρνιών, με τους μαθητές  της Δ’ Τάξης,, όπου δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες κατασκευές μαζί με τα μέλη για το φιλανθρωπικό παζάρι του ΚΗΦΑΑΜΕΑ. Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου τα μέλη του ΚΑΠΗ πραγματοποίησαν επίσκεψη στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ, παραδίδοντας τις κατασκευές.

Ακολούθησε επίσκεψη του ΚΑΠΗ στο Δημοτικό Γηροκομείο, όπου η ομάδα Χορωδίας, με υπεύθυνη την  Βαλεντίνα Αναγνωστοπούλου, και η ομάδα Παραδοσιακών χορών, με υπεύθυνη τη Στέλλα Αγιασμενάκη, πλαισίωσαν τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, δημιουργώντας μια όμορφη συνύπαρξη των δύο δομών.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook