Ένα απίστευτο συμβαν σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι στην Βόρεια Πλευρά της Λαμίας με έναν κατά… φαντασίαν αστυνομικό! Ναι καλά διαβάσατε! Κατά φαντασίαν…

Η ιστορία έχει ως εξής!

Ένας μεσήλικας οδηγός (από την Αθήνα) κατέβαινε από τον Δομοκό προς Λαμία όταν ξαφνικά έκανε σινιάλο στο προπορευόμενο όχημα να κάνει στην άκρη διότι δεν τον άφηνε να προσπεράσει! Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως σήμανε μια ειδικά διαμορφώμενη κόρνα η οποία φέρνει σε σειρήνα περιπολικού οχήματος αναγκάζοντας τον μπροστινό του να κάνει στην άκρη.

Ο θρασύτατος “μαιμού” αστυνομικός μάλιστα κατέβηκε λίγο πάνω από το Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να κάνει και έλεγχο στο προπορευόμενο όχημα!

Όταν ο… μπροστινός, κανονικός αστυνομικός έβγαλε την ταυτότητα του, μην είδατε τον… Παναή! Ο “μαιμού” αστυνομικός μπήκε ταχύτατα στο όχημα του στο οποίο επέβαιναν άλλα τρία άτομα -προχωρημένης ηλικίας- φεύγοντας από τον κόμβο του ICE προς το Νοσοκομείο Λαμίας μέσω του δρόμου που βρίσκονται τα  SuperMarket Lidl και Γαλαξίας.

Στο μεταξύ ο γνήσιος αστυνομικός άμεσα ειδοποίησε το 100 το οποίο έστειλε ομάδες ΔΙΑΣ αλλά και περιπολικά στο σημείο για να “μπλοκάρουν” τον απίστευτο τύπο που το έπαιζε αστυνομικός! Λίγα λεπτά μετά τον μπλόκαραν στο ύψος του Νοσοκομείου Λαμίας και αφού του πέρασαν χειροπέδες τον οδήγησαν στα κρατητήρια!

Να σημειώσουμε πως πέραν των υπόλοιπων κατηγοριών ο 45χρονος συλληφθείς αντιμετωπίζει και την κατηγορία της οπλοκατοχής μιας και στο όχημα του βρέθηκε και ένα taser!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook