Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου,11 υποθέσεις κλοπών και τρεις απόπειρες κλοπών οι οποίες διαπράχθηκαν σε διάφορες επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου. 

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο αλλοδαπών ηλικίας 20 και 22 ετών και 23χρονου Έλληνα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες κατά το χρονικό διάστημα από 05.11.2018 έως και την 13.12.2018 είχαν διαπράξει έντεκα κλοπές και τρείς απόπειρες κλοπών.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα έγγραφα.

Στην συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους κατά την διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, κάρτες τραπεζικών καταστημάτων, είδη ένδυσης και υπόδησης, πλήθος κλειδιών των οποίων ερευνάται η προέλευση.  

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook