Ικανοποίηση άφησε το πρώτο δείγμα γραφής της νέας του ομάδας στον Αλέκο Βοσνιάδη, που σχολίασε ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έπαιξε στα ίσα τον Παναθηναϊκό.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι ο κόσμος πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Μια πολύ καλή εμφάνιση, απέναντι σε μια παραδοσιακά πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα φέτος μια ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα της Super League. Παίξαμε τον αντίπαλο στα ίσα, φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί, ήμασταν καλοί σε τρεξίματα, δημιουργήσαμε τις φάσεις μας και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας. Ένα πρώτο δεκάλεπτο που είχαμε ένα πρόβλημα, μετά από κάποια λάθη δεχθήκαμε ένα τέρμα και μια φάση στο δοκάρι. Από εκεί και μέτα ισορροπήσαμε, βγάλαμε τις φάσεις μας, κυρίως μετά το 30′ μέχρι και το 45′ είχαμε πολύ καλή παρουσία. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε πάλι τις φάσεις μας, ισοφαρίσαμε και μας ακυρώθηκε κι ένα γκολ, αλλά γίνονται αυτά στα παιχνίδια. Μετά πήγαμε μέχρι το τέλος, ένα διάστημα ενός δεκαλέπτου που πήρε κάποιες φάσεις και κάποια μέτρα ο Παναθηναϊκός, αλλά γενικά και στο τέλος βγάλαμε πολύ τις φάσεις μας, είχαμε 3-4 φάσεις. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε τουλάχιστον τον έναν πόντο να τον πάρουμε, αλλά γενικά είναι μια εμφάνιση που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Πάντα το έλεγα ότι σαν ομάδα έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας. Είμαστε μια ομάδα η οποία έπρεπε να είναι με αυτή την παρουσία πολύ ψηλότερα. Είμαι αισιόδοξος. Με αυτό που βλέπω τις λίγες μέρες που είμαι στα Χανιά πιστεύω ότι θα έχουμε καλή παρουσία. Η ομάδα θα αποκτήσει ξανά την αυτοπεποίθησή της, γιατί στην ουσία μόνο αυτό της έλειπε. Ηταν πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα μπούμε στον στόχο που κυνηγάμε, θα έχουμε πολύ καλή παρουσία και σαν εμφανίσεις, αλλά και βαθμολογικά θα μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Είναι μια ομάδα που μπορεί να την αγαπήσει ο κόσμος εδώ στην πόλη. Εχει φιλοδοξία, ενθουσιασμό και μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Ας έρθει ο κόσμος δίπλα μας, να συσπειρωθεί γύρω μας και όλοι εμείς θα τον κάνουμε χαρούμενο.

Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, δε χρειάζεται να λέμε πολλά για την ομάδα-έκπληξη, αλλού τη φανταζόντουσαν όλοι και αλλού έφτασε και αλλού φτάνει. Τα καλύτερα και σε αυτούς.

Συνεχίζουμε στον θεσμό και στο πρωτάθλημα για τον στόχο που έχουμε βάλει».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook