Η Ειρήνη Καζαριάν ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Greece’s Next Top Model, συγκεντρώνοντας 162 βαθμούς, έναντι 154 της Εβελίνας Σκίτσκο και 149 της Μαριάννας Παινέση.

H νικήτρια κέρδισε χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού, που ανέδειξε τη νικήτρια, ήταν 4. Τρεις φωτογραφίσεις και ένα γύρισμα διαφημιστικού. Η κάθε μία από τις φωτογραφικές δοκιμασίες αφορούσε μια Χριστουγεννιάτικη βραδιά ενώ φωτογράφος ήταν ο Δημήτρης Σκουλός.

Προβλήματα όμως εμφανίστηκαν με την ψηφοφορία. Το site της ψηφοφορίας έπεφτε με το κοινό να διαμαρτύρεται καθώς δεν μπορούσε να ψηφίσει.

«Έχετε μπει στο σάιτ δεκάδες χιλιάδες κι έχει μπλοκάρει το σύστημα. Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει. Όσοι είστε μέσα, συνεχίστε, είστε δίπλα στα κορίτσια! Αυτοί που μπήκατε πρώτοι στο σάιτ, καταφέρατε και ψηφίσατε. Οι υπόλοιποι, δυστυχώς, δεν μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε γιατί ήσασταν πάρα πολλοί και δεν το περιμέναμε», είπε η Βίκυ Καγιά σχολιάζοντας την εμπλοκή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook