Ο ΑΣ Κρήτες βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο 10ο επετειακό και εορταστικό πρωτάθλημα Kim e Liu, που θα διεξαχθεί στο κλειστό ολυμπιακό στάδιο Ανω Λιοσίων το διάστημα 21-23 Δεκεμβρίου.

Τους αγώνες διοργανώνει η Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.), υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης Ταεκβοντό (WTE), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.).

Οι συμμετοχές φτάνουν τις 1700 από 151 σωματεία, δείγμα του ενδιαφέροντος που υπάρχει για το σπουδαιότερο και μεγαλύτερο Αγωνιστικό Φεστιβάλ, για παιδιά ηλικίας 6-11 ετών.

Ο ΑΣ Κρήτες θα λάβει μέρος με τους αθλητές: Ξενάκη Ελένη, Ραμπαλάκο Ιωάννη, Γυπαράκη Ανδρέα, Κουκουράκη Βαγγέλη τους οποίους θα συνοδεύει ο προπονητής του συλλόγου Νίκος Καντάρας, ο οποίος δήλωσε: «Πάμε να συμμετάσχουμε στο μεγαλύτερο αγωνιστικό πρωτάθλημα που γίνεται για παιδιά έως 11 ετών, από το οποίο θα αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες για την μετέπειτα πορεία τους. Οι αθλητές μας θα συμμετέχουν στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων (2007-2008) όπου οι αγώνες διεξάγονται κανονικά με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι πραγματικά εντυπωσιακός, και αυτό δείχνει για ποιο λόγο το Ταεκβοντο είναι το δημοφιλέστερο μαχητικό ολυμπιακό άθλημα, με μεγάλο και υψηλό ανταγωνισμό από τις μικρές ηλικίες. Εύχομαι τα παιδιά να ευχαριστηθούν αυτή την εμπειρία και να επιστρέψουμε χωρίς τραυματισμούς».

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ANEK LINES & BLUESTAR FERRIES για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων της αποστολής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook