Παραδοσιακά κάλαντα απο τον Χορευτικό Πολιτιστικό Σύλλογο “Κραταιά Εστία” και τα κάλαντα απο τα μικρά παιδιά βρεφονηπιακού σταθμού

Με τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς – συνοδεία λύρας, λαγούτου και  μαντολίνου- ευχηθήκαν στο Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, οι εκπρόσωποι του Χορευτικού Πολιτιστικού Σύλλογου “Κραταιά Εστία”. 

Ο δήμαρχος, ανταπέδωσε τις ευχές με κρητικά καλούδια, ευχόμενος από καρδιάς δύναμη και ενότητα στον προσωπικό και συλλογικό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Χάρης Αλεξάκης.

Ήχους και χαρούμενες φωνές “γέμισε” σήμερα  το Δημαρχείο Αγίου Νικολάου, με αφορμή την επίσκεψη του βρεφονηπιακού σταθμού “Μικρούληδες – Jouniors Αcademy”, που με την συνοδεία των καθιερωμένων τριγώνων, έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Δήμαρχο, αλλά και στους υπαλλήλους του δήμου, που έσπευσαν να  υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός,  καλωσόρισε τα παιδιά και τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, με υγεία, ευτυχία και πρόοδο, ενώ μετά το καθιερωμένο κέρασμα, φωτογραφήθηκε μαζί τους και κάλεσε το προσωπικό του δήμου, να πλαισιώσει την μοναδική αυτή συνάντηση, που αν μη τι άλλο μετέδωσε το Χριστουγεννιάτικο κλίμα σε όσους παρευρέθηκαν.

Τα παιδιά συνόδευσαν οι κυρίες : Αίμιλυ Μασσάρου,  Ελένη Ρουμπελάκη – Νάκου και  Κωνσταντίνα Διαλυνά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook